Libnet.ro
UNICEF

23:30

Asta da LOVITURA! Se anunta SFARSITUL pentru LIVIU DRAGNEA: A inceput numaratoarea INVERSA

B1 B1,
Asta da LOVITURA! Se anunta SFARSITUL pentru LIVIU DRAGNEA: A inceput numaratoarea INVERSA

Pentru Liviu Dragnea a inceput numaratoarea inversa, iar miza cea mare a liderului PSD este sa isi aranjeze un complet cat mai prietenos la ICCJ, iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic, este de. continuă pe B1

Opozitia a depus proiect de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor, pentru ca Liviu Dragnea sa poata fi revocat din functia de presedinte

Liderii deputatilor PNL, USR si PMP, impreuna cu grupul neafiliatilor din partidul condus de Victor Ponta au depus miercuri o propunere de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor prin care propunerea de revocare a presedintelui forului sa poata fi facuta si de o treime din numarul total al deputatilor.

Liviu Dragnea, despre cererea DNA de redeschidere a unui dosar: E vreo surpriza? Sa mai caute prin arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este o surprizafaptul ca DNA a cerut redeschiderea unui dosar care il vizeaza. Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa.

Liviu Dragnea, doua variante ca sa scape

Liviu Dragnea incearca sa schimbe completul de cinci judecatori de la Curtea Suprema care va judeca recursul in cazul sau peste numai cateva zile pentru ca il considera nelegal. Doua variante are la indem.

Oamenii care cer autostrada in Moldova: Sa ne spuna Liviu Dragnea care este argumentul refuzului constructiei cu bani europeni

Reprezentatii asociatiilor civice iesene care militeaza pentru autostrada Iasi-Targu Mures il acuza pe Liviu Dragnea de rea-credinta fata de Moldova, in conditiile in care responsabilitatea construirii autostrazii este pasata de la o institutie la alta, ei spunand ca este o forma mascata de a ingropa proiectul.

Oamenii care cer autostrada in Moldova: Sa ne spuna Liviu Dragnea care este argumentul refuzului construirii cu bani europeni

Reprezentatii asociatiilor civice iesene care militeaza pentru Autostrada Iasi-Targu Mures il acuza pe Liviu Dragnea de rea-credinta fata de Moldova, in conditiile in care responsabilitatea construirii autostrazii este pasata de la o institutie la alta, ei spunand ca este o forma mascata de a ingropa proiectul.

Zvonuri despre remanieri in Guvernul Dancila. De care ministri este nemultumit Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, pe 21 septembrie, ca dupa referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o sedinta Comitetului Executiv National PSD in care se va discuta remanierea, precizand.

Fostul avocat al Bombonicai Prodana il critica pe Liviu Dragnea pentru presiunile la adresa inaltei Curti cu privire la desemnarea completelor de cinci judecatori: `incapatanarea lui este neproductiva`

Avocatul Adrian Toni Neacsu, cel care a reprezentant-o pe fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, il critica pe seful PSD pentru persiunile.

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, si cele 4 femei ofensate din PSD, chemate in instanta pentru procesul cu Times New Roman

Irina Tanase, iubita liderului PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premier al Romaniei, Gabriela Firea, primar al Capitalei, Carmen Dan, ministru de Interne, si Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, trebuie sa dea o declaratie pe 26 octombrie in.

Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

Liviu Dragnea le face noi promisiuni pensionarilor romani. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor sustine ca prin noua lege a pensiilor, care urmeaza sa fie adoptata, toate pensiile vor fi dublate pana.

Cumatrul lui Liviu Dragnea si Cristian Poteras, trimisi in judecata pentru coruptie

Nasul fiului lui Liviu Dragnea, Paul Sorin Stanescu, si fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, au fost trimisi in judecata de DNA, pentru abuz in serviciu si spalare de bani. Prejudiciul depaseste 26 milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )