Libnet.ro
UNICEF

12:15

CTP, despre mesajul lui Dragnea privind candidatura sa:Miza nu e Cotroceniul

Adevărul Adevărul,
CTP, despre mesajul lui Dragnea privind candidatura sa:Miza nu e Cotroceniul

Cristian Tudor Popescu a vorbit joi seara la Digi24 despre cum a ajuns Liviu Dragnea sa fie interesat de functia prezidentiala in conditiile in care si-ar fi dorit de fapt sa fie premier. continuă pe Adevărul

CTP, despre mesajul lui Dragnea privind candidatura sa:Cum adica, domnule presedinte PSD, partid aflat in campanie, cum nu se va anunta nimic spectaculos?

Cristian Tudor Popescu a vorbit joi seara la Digi24 despre cum a ajuns Liviu Dragnea sa fie interesat de functia prezidentiala in conditiile in care si-ar fi dorit de fapt sa fie premier.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Anuntul lui Dragnea privind candidatul la prezidentiale i-a luat prins surprindere pe PSD-isti: Nu stiu, nu am fost consultat, nu m-a intrebat nimeni nimic

Anuntul lui Liviu Dragnea privind o posibila candidatura a sa la presedintie i-a luat prin surprindere pe PSD-isti. Premierul Viorica Dancilaa declarat ca ao astfel de decizie trebuie discutata in partid D.

Dragnea, despre anuntul privind candidatura la prezidentiale: Nu va asteptati la ceva spectaculos duminica seara

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in continuare sustine ca alianta PSD-ALDE sa aiba un candidat comun la Presedintie si crede ca se va ajunge la acest rezultat, asa ca duminica seara, cand a spus ca va face un anunt pe aceasta tema, nu trebuie asteptat ceva spectaculos.

Ponta il acuza pe Dragnea de MINCIUNA si FARISEISM: PSD a acoperit stirile despre procesul lui Dragnea cu aducerea lui Mazare in tara

Ponta acuza fariseismul PSD: Radu Mazare a fost adus in tara pentru a acoperi stirile despre procesul lui Dragnea Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de fariseism, afirmand ca Radu Mazare a fost ad.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )