Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dacian Ciolos: Vrem o Uniune Europeana care isi asculta si protejeaza toti cetatenii

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Vrem o Uniune Europeana care isi asculta si protejeaza toti cetatenii

Duminica, 26 mai, suntem chemati sa ne alegem reprezentantii in Parlamentul European. insa miza este mult mai importanta. Pe 26 mai vom alege felul in care va arata Europa viitorului. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, declaratie controversata: Decizia de a exporta sau nu gaze o luam noi, Romania

Legislatia europeana nu permite statelor membre restrictii la exporturile de gaze. De altfel, Romania s-a aflat intr-un proces de infringement din cauza blocarii acestor exporturi, dar si sub investigatia Comisiei Europene tot din acelasi motiv. in acest context, o declaratie a fostului premier si comisar european Dacian Ciolos, actual candidat la alegerile europarlamentare, ridica semne de intrebare.

DACIAN CIOLOS: Plecam de la premisa ca obtinem cel putin 6 mandate

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Hunedoara, ca Alianta 2020 USR - PLUS pleaca de la premisa ca va obtine cel putin sase mandate in viitorul Parlament European, el apreciind ca, in functie de prezenta la vot, numarul acestora ar putea sa creasca pana la zece.

Dacian Ciolos anunta negocieri cu En Marche din Franta si Ciudadanos din Spania pentru noul grup politic din PE

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, candidat al Aliantei 2020 in alegerile europarlamentare, a declarat, la Alba Iulia, ca partidul pe care il conduce va adera la noua familie politica ce se va constitui in jurul formatiunii franceze En Marche in Parlamentul European.

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Fosta jurnalista Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Ciolos in fata agriculturilor si fermierilor adunati la un targ agro-zoo din Botosani.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Un an de la moartea Doinei Cornea: Dacian Ciolos inca refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei

La un an de la moartea Doinei Cornea, Dacian Ciolos refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei. Mai mult, fostul premier in loc de raspunsuri, va lansa la.

Incep platile dividendelor in 2019. Calendarul complet si companiile care isi rasplatesc cel mai bine actionarii

Companiile listate incep luna aceasta sa distribuie dividende din profitul inregistrat in 2018, cele mai generoase fiind BRD si Romgaz. Banca isi rasplateste actionarii cu un randament cumulat de 12,2%, adica de 12 ori mai mult decat dobanda de 1% pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )