Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Intr-o saptamana extrem de agitata pe scena politica, cu demiterea Laurei Codruta Kovesi pe masa, cu o motiune de cenzura in Parlament, in plin scandal al modificarii Codurilor Penale si amenintat cu. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 printr-un colaj inspirat din Game of Thrones in care ii declara razboi lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019 la scurt timp dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis a confirmat ca isi doreste si al doilea mandat. Plesoianu a publicat si un colaj foto inspirat din serialul Game of Thrones, in care el este Jon Snow, iar Iohannis este infatisat drept Regele Noptii.

Klaus Iohannis: Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat sambata, la Sibiu, o noua candidatura la Presedintie. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis i-a decorat pe detinutii politici si i-a apostrofat pe cei care se declara victime ale abuzurilor justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca nu poate fi tolerat ca vinovatii de crime impotriva umanitatii sa doarma linistiti, precizand ca institutiile abilitate au obligatia sa actioneze.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia externa: Romania va sprijini initiativele NATO si UE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28-29 iunie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda discutiilor se afla teme care vizeaza politica europeana de.

Plangere penala impotriva lui Klaus Iohannis pentru nerevocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA

Catalin Stoichita, fost candidat la Primaria Sectorului 5, a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a amanat luarea unei decizii privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis amana raspunsul ce o vizeaza pe Kovesi: Saptamana trecuta s-a terminat cu bine

Presedintele Klaus Iohannis a evitat sa anunte, marti dimineata, ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi, asa cum a cerut Curtea Constitutionala, sustinand ca il intereseaza pr.

Klaus Iohannis, despre amenintarile lui Dragnea: Nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui

Presedintele Klaus Iohannis a ras, marti, de amenintarile lui Liviu Dragnea privind suspendarea din functie pentru intarzierea de isi anunta decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi,.

Klaus Iohannis, mesaj de unitate pentru romani: Pledam impreuna pentru tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care a indemnat la unitate intre romani, marti, inainte de a participa la marsul pe bicicleta Pedalam pentru Romania, evenimentul fiind dedicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )