Libnet.ro
UNICEF

08:45

Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala respinge sesizarea PNL pe legea privind statutul judecatorilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti ca neintemeiate sesizarile PNL si iCCJ asupra modificarii Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor. Potrivit unui comunicat al CCR transmis. continuă pe Antena3

CCR respinge sesizarea lui Iohannis privind Legea Referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind modificarile aduse Legii magistratilor

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins marti atat sesizarea privind modificarile aduse Legii 303/2004, facuta de catre grupurile parlamentare ale PNL si USR, precum si obiectia de neconstitutionalitate a Curtii Supreme, dar si sesizarea facuta de presedintele Iohannis pe legea referendumului.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii. Legea a fost contestata la CCR, pentru a treia oara, si de catre parlamentarii PNL si USR, porivit news. ro.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului / Presedintele nu mai are niciun cuvnt de spus privind referendumul asupra Constitutiei

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR. Legea prevede ca Guvernul este cel care stabileste data la care are loc referendumul privind revizuirea Constitutiei, dupa ce Parlamentul voteaza proiectul de modificarea a Legii fundamentale.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului. Presedintele, eliminat din procedura de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis privind legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a repins marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarea legii de organizare a referendumului, au precizat pentru Agerpres surse din CCR.

CCR a respins sesizarile PNL si iCCJ pe modificarea Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins marti sesizarile PNL si iCCJ cu privire la modificare a Legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit unor surse citate de.

CCR dezbate astazi sesizarile ICCJ, PNL si USR asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor. in textul sesizarii, ICCJ vorbeste despre faptul ca modificarile sunt generale si imprecise si vor duce la imposibilitatea aplicarii legii.

CCR discuta sesizarea pe Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii privind organizarea referendumului. Presedintele Klaus Iohannis a trimis pe 18 mai Curtii.

CCR dezbate astazi sesizarile asupra Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor

Curtea Constitutionala dezbate marti sesizarile formulate de deputatii PNL si USR, dar si de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) asupra Legii 303/2014 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )