Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a discutat Tariceanu cu ambasadorii statelor UE, pe tema modificarii Codului Penal

B1 B1,
Ce a discutat Tariceanu cu ambasadorii statelor UE, pe tema modificarii Codului Penal

Calin Popescu Tariceanu a dat explicatii ambasadorilor statelor UE in legatura cu modificarile pe care coalitia PSD-ALDE le-a adus Codului Penal. Presedintele Senatului i-a invitat joi dimineata la un mic. continuă pe B1

Parchetul General va cere sesizarea CCR pe tema modificarilor Codului penal. Augustin Lazar: Va fi greu sa lucram

Procurorul general al Romaniei reactioneaza dupa adoptarea modificarilor la Codul penal. Augustin Lazar a declarat miercuri ca institutia pe care o conduce va cere sesizarea CCR cu privire la aceste modificari,.

Tariceanu, intalnire de urgenta cu ambasadorii statelor UE

Calin Popescu Tariceanu, intalnire de urgenta cu ambasadorii statelor UE. Presedintele Senatului a stat de vorba cu sefii misiunilor diplomatice inclusiv despre modificarile aduse Codului Penal.

Strategia constitutionala dupa adoptarea modificarilor Codului Penal

Adoptarea modificarilor Codului Penal aduce lupta PSD impotriva statului de drept intr-o noua etapa. Trecerea legii de modificare prin parlament, desi intr-o maniera perversa care nu retine nimic din procedurile normale de dezbatere parlamentara, deschide un front larg in lupta constitutionala in jurul si impotriva PSD. Acesta este exact frontul pe care grupul Dragnea ar fi dorit sa il evite, daca coalitia majoritara ar fi acceptat includerea modificarilor intr-o ordonanta de urgenta. Dat fiind ca Tariceanu et co. nu si-au asumat un asemenea efort, ne aflam acum intr-un moment in care o strategie politica si constitutionala bine articulata poate opune rezistenta sau chiar dejuca efortul PSD de compromitere a statului de drept.

Fostul sef ANI, reactie dura dupa modificarea Codului penal privind abuzul in serviciu: Sa ne gandim o clipa cum s-a ajuns la aceste interpretari aberante ale Codului Penal

Horia Georgescu, fost sef ANI, a reactionat printr-n mesaj dur postat pe contul personal de Facebook, cu privire modificarea codului penal privind abuzul in serviciu. Am si eu un gand referitor la modificarea.

nalta Curte sesizeaza CCR pentru legea de modificare a Codului Penal

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a sesizat Curtea Constitutionala, joi, cu privire la aspectele de neconstitutionalitate cuprinse in legea de modificare a Codului penal, anunta Agerpres.

Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

LIVE VIDEO Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar joi ar urma sa fie votul final

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, in procedura de urgenta, iar joi ar urma sa fie votul final, dupa care actul normativ va merge la presedinte pentru promulgare. Un nou protest fata de modificarile Codului penal este anuntat in Piata Victoriei din Capitala de la ora 19. 00, sub sloganul Ziua Decisiva pentru Romania! Protest, nu plimbare!.

Modificarea Codului penal pe intelesul tuturor. Cei patru pasi prin care PSD a dezincriminat aproape total abuzul in serviciu

Comisia Iordache a ciuntit Codul penal astfel incat infractiunea de abuz in serviciu a fost golita de continut. Daca legea nu va fi respinsa de CCR, Liviu Dragnea scapa de condamnare, iar alti politicieni scapa de dosare. intrebat care sunt argumentele PSD pentru modificarea Codului penal, Eugen Nicolicea, cel care a redefinit abuzul in serviciu, a raspuns in limbaj de mahala. Opozitia critica dur noile prevederi.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )