Libnet.ro
UNICEF

19:17

Olguta Vasilescu s-a ales cu PLANGERE PENALA! Instanta a stabilit termenul de judecata

B1 B1,
Olguta Vasilescu s-a ales cu PLANGERE PENALA! Instanta a stabilit termenul de judecata

Ploua cu plangeri penale la adresa ministrilor Guvernului Dancila, dupa anuntul modificarii Legii pensiilor. in acest context, si Olguta Vasilescu s-a ales cu o plangere penala depusa de. continuă pe B1

Liberalii mai depun o plangere penala pe numele lui Dragnea, Dancila si Olguta: Pe hoti doar catusele ii sperie!

Senatorul PNL Florin Citu a anuntat ca daca Guvernul Dancila va renunta la Pilonul II de pensii, va depune plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea, Vioricai Dancila, dar si a unor ministrii ai.

Olguta Vasilescu acuza BNR ca fuge de raspundere: Pana acum stabilea tinta de inflatie. Anul acesta a cazut in sarcina Guvernului

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu sustine ca intotdeauna inflatia a fost stabilita de catre Banca Nationala a Romaniei BNR), mai putin in acest an, cand fuge de aceasta responsabilitate, cazand in sarcina Guvernului.

Olguta Vasilescu: Nu cred ca un procuror zdravan la cap va putea sa dea curs sesizarii lui Orban. PSD va reactiona foarte puternic si cu toate mijloacele

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, duminica seara, ca nu crede ca un procuror zdravan la cap va putea sa dea curs sesizarii facute de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila, calificand drept ridicola plangerea. Ea a afirmat ca PSD se va apara cu toate mijloacele pe care le are la indemana pentru a impiedica o lovitura de stat in desfasurare.

Olguta Vasilescu respinge proiectul de modificare pentru Pilonul II: Suspendarea contributiilor e o propunere data de Comisia de Prognoza

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica seara, ca proiectul de lege care vizeaza suspendarea platii contributiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, in perioada 1 iulie 31 decembrie, este o propunere a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), dar aceasta nu va fi pusa in aplicare.

Olguta Vasilescu confirma ideea suspendarii Pilonului II de pensii: E o solutie de la Comisia de Prognoza

Lia Olguta Vasilescu a conformat existenta documentului care prevede suspendarea contributiilor pentru Pilonul II de pensii pentru ultimele 6 luni a anului. Ministrul a precizat ca este o solutie a Comisie de.

Asociatia COLECTIV GTG 3010 cere PROBE Guvernului, dupa ce Olguta Vasilescu a spus ca incendiul ar fi fost provocat de o MANA CRIMINALA

Asociatia Colectiv GTG 3010 protesteaza fata de afirmatiiile ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care, joi, a declarat public faptul ca incendiul din clubul Colectiv din 30. 2015 ar fi fost provocat de o m.

Ministrul Carmen Dan, PRIMA REACTIE la vestea ca a fost depusa PLANGERE PENALA pe numele sau

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, vineri, ca nu a aflat de la presa ca pe numele sau a fost depusa o plangere penala. Aud prima data la dumneavoastra informatia asta. Daca asa s-a.

Plangere penala pe numele Ministrului de Interne Carmen Dan

Curg plangerile penale pe numele membrilor guvernului. Dupa ce, joi, presedintele PNL Ludovic Orban a depus plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila, azi a venit randului ministrului Carmen.

Plangere penala pe numele Ministrului de Interne, Carmen Dan

Curg plangerile penale pe numele membrilor guvernului. Dupa ce, joi, presedintele PNL Ludovic Orban a depus plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila, azi a venit randului ministrului Carmen.

Ponta:Daca se vor fura de catre Guvern banii mei acumulati la Pilonul 2 voi depune si eu plangere penala pentru suma pe care am platit-o in ultimii 12 ani

Fostul lider PSD Victor Ponta ameninta ca va face plangere penala daca Guvernul va transfera banii de la Pilonul 2 de pensii in bugetul statului. Ponta sustine ca, in 2012, aceasta ideea i-a fost si lui propusa de oameni care acum stau langa Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )