Libnet.ro
UNICEF

18:15

Paul Stanescu, ministrul desemnat al Dezvoltarii: Ne gandim la un PNDL 3, in principal pentru apa si canal. Cerem Parlamentului aprobarea in regim de urgenta a Codului Administrativ si a modificarii Legii achizitiilor publice

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu, ministrul desemnat al Dezvoltarii: Ne gandim la un PNDL 3, in principal pentru apa si canal. Cerem Parlamentului aprobarea in regim de urgenta a Codului Administrativ si a modificarii Legii achizitiilor publice

Paul Stanescu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, a primit luni aviz favorabil de la comisiile de Administratie din cele doua camere ale Parlamentului. Paul Stanescu isi pastreaza fotoliul de la Ministerul Dezvoltarii. Acesta conduce ministerul din octombrie 2017, cand a inlocuit-o pe Sevil Shhaideh. In cadrul audierii in comisii, Stanescu a cerut Parlamentului aprobarea in procedura de Urgenta in Parlament a modificarii Legii achizitiilor publice si a Codului Administrativ. continuă pe Hotnews

Cine este Paul Stanescu, propunerea pentru ministrul Dezvoltarii

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

Viceprim-ministrul Paul Stanescu a prezentat astazi prioritatile MDRAP

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, propus ca ministru al dezvoltarii regionale si administratiei publice, a primit, astazi, aviz favorabil din partea comisiilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului Comisia pentru Administratie publica si organizarea teritoriului si Comisia pentru dezvoltare regionala, administrarea activelor statului si privatizare), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Paul Stanescu: Functionarul public, daca e acuzat de coruptie, poate fi transferat la alt loc de munca, nu poti sa-l lasi fara serviciu. El nu mai are familie?

Paul Stanescu, avizat favorabil in comisii pentru functia de minsitru al Dezvoltarii Regionale si Adminsitratiei Publice, a declarat in cadrul audierii ca functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara, ci ar trebui transferat la alt loc de munca. El nu mai are familie, copii, cu ce ii intretine?, a declarat Stanescu. El contrazice, astfel o decizie a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR),.

Paul Stanescu: Functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara. El nu mai are familie?

Paul Stanescu, validat pentru functia de ministru al Dezvoltarii, a declarat ca functionarul public acuzat de coruptie nu ar trebui dat afara, ci ar trebui transferat la alt loc de munca, pe motiv ca are si el.

Ministrul desemnat pentru antreprenoriat: Nu e o rusine sa ai afaceri cu statul. Rechizitoriul a fost anulat/ Ce spune despre proiectul privind inchisoarea pentru patronii care nu platesc contributiile

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea, a afirmat, luni, ca rechizitoriul in care a fost acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani a fost restituit procurorilor, de instanta, si anulat ca nelegal. De asemenea, el a spus ca nu este o rusine ca o firma privata sa aiba afaceri cu statul, asa cum a avut grupul sau de firme. Viitorul ministru a mai spus ca proiectul de ordonanta de urgenta de la Ministerul Finantelor, privind introducerea pedepselor cu inchisoarea pentru administratorii de firme care nu platesc taxele cu retinere la sursa nu revolutioneaza sistemul actual.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult, scrie News. ro. In 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult. in 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3715 seconds )