Libnet.ro
UNICEF

22:00

USR, despre modificarea sistemului electoral de la Chisinau: Republica Moldova este astazi un stat capturat

Hotnews Hotnews,
 USR, despre modificarea sistemului electoral de la Chisinau: Republica Moldova este astazi un stat capturat

Uniunea Salvati Romania USR) a declarat ca este alaturi de cetatenii din Republica Moldova care protesteaza fata de modificarea sistemului electoral. Potrivit modificarii Codului Electoral al Republicii Moldova, acesta i-ar avantaja pe democrati si socialisti la alegerile parlamentare din 2018. USR face apel ca autoritatile romane sa suspende ajutorul financiar pentru R. Moldova si sa nu abandoneze R. Moldova intr-un moment atat de important. continuă pe Hotnews

Caz socant in Republica Moldova: Un barbat s-a sinucis pentru ca era bolnav de cancer

Un barbat in varsta de 55 de ani din satul Ghilinceni, aflat in Republica Moldova, s-a impuscat in cap dupa ce a aflat de la medici ca este bolnav de cancer, potrivit Canal.

Igor Dodon afirma ca Republica Moldova nu vrea sa adere la UE in actuala situatie: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care nu are vagoane?

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca statul sau nu vrea sa adere la Uniunea Europeana, evocand criticile la adresa blocului comunitar, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )