Libnet.ro
UNICEF

23:16

CCR a declarat neconstitutionala Legea privind statutul alesilor locali

Adevărul Adevărul,
CCR a declarat neconstitutionala Legea privind statutul alesilor locali

Curtea Constitutionala a admis, marti, sesizarea PNL si PMP asupra modificarilor aduse legii privind statutul alesilor locali. Conform acestor modificari, mandatul primarilor, consilierilor si presedintilor consiliilor judetene nu inceteaza in cazul in care partidul pe listele caruia au fost alesi fuzioneaza cu o alta formatiune politica. continuă pe Adevărul

CCR retrimite in Parlament legea statutului alesilor locali

Curtea Constitutionala a admis sesizarea depusa de PMP, PNL si cativa parlamentari neafiliati in legatura cu proiectul de modificare a Legii 393/2004 privind statutul alesilor locali. Proiectul se reintoarce.

Curtea Constitutionala a admis o sesizare de neconstitutionalitate pe Legea privind reforma in domeniul sanatatii

Judecatorii Curtii Constitutionale au declarat neconstitutionala sintagma sistemul dosarului electronic de sanatate al pacientului din cuprinsul art. 280 alin. 2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. Practic, statul va trebui sa legifereze pentru o mai buna protectie a datelor cu caracter personal, din acest domeniu.

Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, a informat Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa. Camera Deputatilor a.

CCR discuta sesizarea presedintelui privind legile pe Educatie

Curtea Constitutionale a Romaniei CCR) discuta, astazi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, a Legii pentru modificarea articolului 16 din Legea educatiei nationale si a Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul educatiei.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele.

Legea privind plata trimestriala a dividendelor, in vigoare

Legea nr. 163/2018 pentru completarea Legii contabilitatii 82/1991 a intrat in vigoare de ieri si va oferi asociatilor si actionarilor posibilitatea sa incaseze mai rapid dividendele platite de catre companii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )