Libnet.ro
UNICEF

19:45

CCR dezbate astazi sesizarea PNL asupra modificarilor la Legea guvernantei corporative

Adevărul Adevărul,
CCR dezbate astazi sesizarea PNL asupra modificarilor la Legea guvernantei corporative

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, marti, sesizarea de neconstitutionalitate a PNL asupra modificarilor aduse legii privind guvernanta corporativa a companiilor de stat. continuă pe Adevărul

CCR dezbate astazi sesizarea PNL asupra modificarilor Legii guvernantei corporative

ACTUALIZARE 17:20 Legea pentru modificarea OUG privind guvernanta corporativa este neconstitutionala Legea pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice este neconstitutionala, a stabilit, astazi, Curtea Constitutionala CCR), care a admis astfel obiectia de neconstitutionalitate formulata de deputatii PNL, se arata intr-un comunicat al CCR, dat astazi publicitatii. ------------------- Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a PNL asupra modificarilor aduse legii privind guvernanta corporativa a companiilor de stat.

CCR dezbate astazi sesizarea PNL asupra modificarilor Legii guvernantei corporative

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, astazi, sesizarea de neconstitutionalitate a PNL asupra modificarilor aduse legii privind guvernanta corporativa a companiilor de stat.

CCR dezbate astazi sesizarea PNL asupra modificarilor la Legea guvernantei corporative

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, marti, sesizarea de neconstitutionalitate a PNL asupra modificarilor aduse legii privind guvernanta corporativa a companiilor de stat.

Curtea Constitutionala dezbate sesizarile PNL si Inaltei Curti asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea CSM

Sesizarile formulate de PNL si de Inalta Curte de Casatie si Justitie asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) vor fi dezbatute marti de judecatorii Curtii Constitutionale. Pana acum, CCR s-a pronuntat asupra contestatiilor la modificarile celorlalte doua legi ale justitiei - Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si Legea 304/2004 privind organizarea judiciara - si a admis partial criticile de neconstitutionalitate.

Sesizarile asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea CSM, discutate astazi de Curtea Constitutionala

Sesizarile formulate de PNL si de inalta Curte de Casatie si Justitie asupra modificarilor la Legea 317 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) vor fi analizate marti de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis asupra OUG 96/2016 referitoare la Legea educatiei nationale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, astazi, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis privind Legea de aprobare a OUG 96/2016 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniile educatiei, cercetarii, formarii profesionale si sanatatii, constatand ca actul normativ este neconstitutional in ansamblul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )