Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia speciala pentru legile justitiei incepe joi dezbaterea modificarilor la Codul Penal, Codul de procedura penala si la Codul de procedura civila

Adevărul Adevărul,
Comisia speciala pentru legile justitiei incepe joi dezbaterea modificarilor la Codul Penal, Codul de procedura penala si la Codul de procedura civila

Comisia speciala pentru legile justitiei, condusa de fostul ministru Florin Iordache, incepe joi, de la ora 11:00, dezbaterea proiectelor de modificare a Codului Penal, Codului de procedura penala si a Codului de procedura civila. continuă pe Adevărul

Turcan, despre Comisia speciala pentru legile sigurantei nationale: Un grav si nou abuz. Creati premisele pentru schimbarea conducerii serviciilor secrete

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca infintarea Comisiei speciale pentru legile sigurantei nationale nu reprezinta decat un grav si nou abuz, dar si un pas inainte spre schimbarea serviciilor secrete din Romania. Aceasta s-a adresat majoritatii PSD-ALDE si i-a acuzat ca, prin schimbarea legii, isi doresc sa schimbe, de fapt, conducerile serviciilor secrete.

UPDATE Parlamentul voteaza miercuri comisia care va modifica legile securitatii nationale si comisia pentru Codul administrativ

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13. 00, intr-o sedinta comuna, in care urmeaza sa se dea votul asupra infiintarii a doua comisii speciale - comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale si comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ, potrivit Agerpres.

CCR respinge doua dintre sesizarile pe Legile Justitiei

CCR a discutat joi sesizarile formulate de PNL, USR si inalta Curte de Casatie si Justitie privind modificarile aduse legilor Justitiei. Doua dintre cele trei legi au fost declarate constitutionale.

CCR dezbate astazi sesizarile aduse la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR.

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ICCJ la legile justitiei

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile depuse atat de PNL si USR la legile justitiei, cat si sesizarea ICCJ la legea privind statutul judecatorilor. Este pentru a doua oara cand aceste legi sunt contestate la CCR.

Dragnea si Tariceanu vor sa schimbe SERVICIILE SECRETE: Se infiinteaza Comisia pentru legile sigurantei nationale

O noua comisie in Parlamentul Romaniei. Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat unda verde infiintarii Comisiei pentru legile sigurantei nationale. Aceasta va analiza si actualiza.

Modificarea Codurilor penale va fi dezbatuta pe 2 mai

Comisia parlamentara speciala pentru Legile Justitiei va incepe pe 2 mai dezbaterile privind modificarile Codului penal si ale Codului de procedura penala, informeaza Agerpres.

Dragnea: Guvernul nu intentioneaza sa adopte OUG pe Codurile penale. Sunt sigur ca va fi ca la legile justitiei, cu muzica, cu antren, cu tot ce este nevoie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca Guvernul nu intentioneaza sa adopte Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale, acestea urmand a fi discutate in comisia parlamentara speciala. Dragnea a mai precizat ca in ceea ce priveste abuzul in serviciu, exista in prezent peste zece variante pentru stabilirea pragului.

Legile Justitiei, in fata CCR. Ce vor decide judecatorii in scandalul care a aruncat tara in aer

Scandalul privind modificarile aduse legilor Justitiei a ajuns in fata Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). Judecatorii urmeaza sa discute joi sesizarile formulate de PNL, USR si inalta Curte de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )