Libnet.ro
UNICEF

12:00

Curtea Constitutionala loveste si in PSD: Modificarile din Parlament la o lege importanta, declarate neconstitutionale

B1 B1,
Curtea Constitutionala loveste si in PSD: Modificarile din Parlament la o lege importanta, declarate neconstitutionale

Curtea Constitutionala a admis jos sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a declarat neconstitutionala modificarilor facute de majoritatea parlamentara la Legea Administratiei Publice Locale. in ziua. continuă pe B1

Curtea Constitutionala a admis o exceptie de neconstitutionalitate din Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, joi, o exceptie de neconstitutionalitate referitoare la recurs din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

Curtea Constitutionala: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kovesi

Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Curtea subliniaza ca pres.

Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce Curtea Constitutionala i-a admis sesizarea

La scurt timp dupa ce Curtea Constitutionala i-a aprobat sesizarea, reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, nu a intarziat sa apara. CCR a constatat, miercuri, ca exista conflict intre puteri in.

Curtea Constitutionala dezbate joi sesizarea cu privire la modificarile legii privind Consiliul Suprem al Magistraturii

CCR va dezbate, joi, sesizarea cu privire la legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, fiind a treia oara cand aceasta lege ajunge pentru a fi analizata de judecatorii Curtii Constitutionale.

Curtea Constitutionala: Klaus Iohannis este obligat sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi

COMUNICAT DE PRESA privind cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministrul Justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si.

Traian Basescu: imi este foarte greu sa cred ca Victor Ponta a purces la spargerea PSD numai din ambitii personale. Are niste garantii si trebuie sa vedem de unde (VIDEO)

Deputatii PSD au fost convocati, marti, la o sedinta pentru a discuta despre nemultumirile din partid, potrivit unor surse citate de Realitatea Tv. Aceasta sedinta are loc in contextul in care PSD si ALDE au.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )