Libnet.ro
UNICEF

23:00

Influent lider maghiar: Demersul anti-stat de drept al PSD si ALDE nu ar trebui sa se bucure de sprijinul UDMR

B1 B1,
Influent lider maghiar: Demersul anti-stat de drept al PSD si ALDE nu ar trebui sa se bucure de sprijinul UDMR

Unul dintre cei mai influenti lideri etnici maghiari, Peter Eckstein Kovacs, a lansat un atac dur la adresa modificarilor din discutie ce sunt facute de catre coalitia PSD-ALDE numindu-le un atac la statul de. continuă pe B1

Eckstein-Kovcs Pter: Demersul anti stat de drept al PSD si ALDE nu ar trebui sa se bucure de sprijinul UDMR/ Statul de drept este cel care apara si minoritatile nationale

Unul din reprezentantii influenti ai UDMR, Eckstein-Kovacs Peter , afirma intr-un interviu pentru HotNews. ro ca UDMR nu ar trebui sa sprijine in Parlament modificarile la legile justitiei si acuza faptul ca liderii Uniunii ar fi facut un troc cu PSD si ALDE. In opinia sa, conducerea UDMR ar fi negociat sprijinul pentru legile justitiei la schimb cu infiintarea liceului romano-catolic din Targu Mures. Eckstein-Kovacs Peter atrage atentia ca la protestele de duminica din Cluj ies numerosi maghiari care se declara impotriva sprijinului dat de UDMR impotriva legilor justitiei.

Doua cazuri de false argumente aduse in sustinerea amendamentelor devastatoare propuse de PSD ALDE

In spatiul public au aparut deja sustinatori ai amendamentelor depuse de PSD-ALDE la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, utilizand ca pretext transpunerea unei directive europene. Deputatul PSD Eugen Nicolicea si alti juristi ai partidului sustin, de pilda, ca amendamentul care propune modificarea Codului de Procedura, astfel incat suspectii sa fie anuntati de procurori imediat dupa inregistrarea unei sesizari penale este sa oblige procurorul sa deruleze urgent urmarirea penala cu respectarea garantiilor procesuale pentru toate partile.

Justitia si Romania, asediate de grupul de crima organizata PSD-ALDE

Justitia si tara noastra sunt asediate de actuala guvernare PSD-ALDE, care are majoritatea in Parlament si are sustinerea UDMR, a declarat astazi europarlamentarul Monica Macovei.

DOCUMENT Asociatia Procurorilor si Forumul Judecatorilor, zeci de observatii la proiectul PSD-ALDE de modificare radicala a Codului de Procedura Penala

Asociatia Procurorilor din Romania si Forumul Judecatorilor din Romania au facut publice zeci de observatii la proiectul coalitiei PSD-ALDE de modificare a Codului de Procedura Penala. Proiectul a fost criticat dur de societatea civila si toate parchetele.

Senator PNL: Bugetul pe 2018 propus de PSD-ALDE creeaza senzatia unui buget de criza

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea a afirmat, duminica, ca proiectul de buget pentru anul 2018 propus de PSD-ALDE, care ar putea fi supus joi votului final in Parlament, creeaza senzatia unui buget de criza, in conditiile in care exista o crestere economica predominanta din consum.

Ratiunea de a guverna a coalitiei PSD-ALDE

Acum, dupa un an de guvernare, este mai clara ratiunea care a adus coalitia PSD-ALDE la guvernare. Promisiunile din campanie se dovedesc vorbe in vant. Salariile nete cresc cu 4%, rontaite de o inflatie de 3,5%. Si asta pentru bugetari, la privati Dumnezeu cu mila. De investitii nici vorba, zero km autostrada, zero kilometri de drumuri modernizate.

Marian Godina, LOVITURA pentru coalitia PSD-ALDE: Cum va arata o PERCHEZITIE, pe noul Cod Penal

Politistul brasovean Marian Godina atrage atentia cu privire la schimbarile majore ale Codului Penal ce sunt pregatite zilele acestea in Parlament, dupa dorinta coalitiei PSD-ALDE, sustinuta de.

Parchetul General remarca grija PSD-ALDE fata de inculpati, in detrimentul victimelor. Amendamentele aduse Codurilor penale vor avea ca efect blocarea activitatii de urmarire penala

Parchetul General atrage atentia ca modificarile pe care coalitia PSD-ALDE vrea sa le aduca legislatiei penale vor avea ca efect incetinirea sau chiar blocarea activitatii de urmarire penala.

Amendament PSD ALDE: Procurorul va putea obtine date privind situatia financiara a unei persoane doar cu mandat de la judecator/ Forumul Judecatorilor si Asociatia Procurorilor: Masura are ca scop limitarea strangerii de probe

PSD si ALDE au depus un amendament la Codul de Procedura Penala prin care obliga procurorul sa obtina mandatul judecatorului inainte de a solicita de la o institutie de credit sau de la orice alta institutie date privind situatia financiara a unei persoane. Forumul Judecatorilor si Asociatia Procurorilor din Romania sustin ca masura are ca scop limitarea strangerii de probe si nu are legatura cu directiva UE, intrucat sunt institutii publice care au acces direct la aceste informatii.

Politic show:Daea: Eu sunt agronom inainte de a fi ministru si specialist in agricultura inainte de a vorbi despre ea, ca altii;Stelian Ion (USR): PSD-ALDE curata Parlamentul de dosare

Dirca: Cu modificarile propuse de PSD la Coduri, datele informatice din dosarul lui Dragnea trebuie sterse, iar inregistrarile cu crima de la metrou nu se mai pot folosi. Senatorul USR George Dirca a declarat joi ca. Ungaria: Retorica incarcata de ura in campania electorala - tunurile pe Soros. Un parlamentar al partidului de guvernare Fidesz a postat o poza cu un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )