Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un lider PSD il lauda pe Klaus Iohannis: Este un act de responsabilitate

B1 B1,
Un lider PSD il lauda pe Klaus Iohannis: Este un act de responsabilitate

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele Comisiei juridice a Senatului, a laudat promulgarea de catre presedintele Klaus Iohannis a modificarilor la Legea contenciosului administrativ. Cazanciuc sustine . continuă pe B1

Klaus Iohannis: Idei incoerente devin legi sau ordonante

Klaus Iohannis a sustinut un discurs pentru a lauda initiativa unor tineri studenti care au venit cu o idee ingenioasa, si anume au creat ceea ce se numeste Casa Solara. Vorbim aici despre un.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Klaus Iohannis, miscare de ULTIM MOMENT: Decretele semnate de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri mai multe decrete. Printre legile vizate se numara cea privind Monitorul Oficial si sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii. De asemenea, Iohannis a.

CCR amana pentru luna septembrie sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificarile la Codul Penal

Magistratii de la Curtea Constitutionala au amanat pana pe data de 17 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile de la Codul Penal. in aceeasi zi, judecatorii de la CCR.

Klaus Iohannis trage un semnal de ALARMA: De fiecare data cand mergem cu masina in loc de bicicleta sau transportul in comun contribuim la POLUARE

Presedintele Klaus Iohannis trage un semnal de alarma in contextul cresterii poluarii. Seful statului afirma ca riscam sa ne indreptam spre grave dezechilibre ecologice provocate de incalzirea globala,.

Klaus Iohannis a acceptat propunerea de a o numi pe Corina Corbu in fruntea Sectiei de contencios administrativ a Curtii Supreme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de numire a judecatoarei Corina Alina Corbu, in functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Magistratul a fost achitat recent intr-un dosar de coruptie.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala a Romaniei pentru legea privind modificarea Codului penal. Modificarile aduse Codului penal au fost deja contestate de PNL, USR si PMP, termenul fixat de CCR pentru dezbatere fiind de 17 septembrie.

Klaus Iohannis a sesizat CCR cu privire la modificarea Codului Penal

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, miercuri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum s.

Klaus Iohannis a contestat Codul penal la Curtea Constitutionala / Judecatorii anuntasera ca vor discuta sesizarile depuse de opozitie n septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Codul Penal. Modificarile aduse legii penale au fost contestate si de opozitie, iar judecatorii CCR au anuntat ca vor dezbate aceste sesizari pe data de 17 septembrie.

Viorica Dancila, noi precizari despre discutia cu Klaus Iohannis: Ce mesaj a primit de la liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni, in cadrul unei emisiuni televizate, despre intalnirea pe care a avut-o saptamana trecuta cu presedintese Klaus Iohannis, precizand ca a discutat cu seful statului de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )