Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: PNL cere reluarea dezbaterilor pe tema modificarilor aduse legilor justitiei, Codului penal si Codului de procedura penala (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: PNL cere reluarea dezbaterilor pe tema modificarilor aduse legilor justitiei, Codului penal si Codului de procedura penala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la sfarsitul consultarilor de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis ca i-a prezentat presedintelui punctul de vedere al partidului pe tema. continuă pe B1

Dragnea, dupa consultarile cu Iohannis: Nu suntem de acord cu reluarea procesului legislativ pe legile justitiei. PSD i-a lasat presedintelui un set de principii privind garantarea independentei justitiei(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, cu prsedintele Klaus Iohannis ca social-democratii nu sunt de acord cu reluarea procesului legislativ cu privire la legile.

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Imagini spectaculoase cu Ludovic Orban. Cum a fost surprins liderul liberalilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a fost prezent luni la Festivalul Zaibarului si al Prazului si a transmis un mesaj dur la adresa coalitiei de guvernare. Ne pasc pericole uriase in cazul in care in.

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Ludovic Orban a povestit cum s-a facut de ras Florin Iordache in fata expertilor Comisiei de la Venetia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca deputatul PSD Florin Iordache a cerut expertilor Comisiei de la Venetia asistenta in elaborarea modificarilor la Legile Justitiei, dar acestia i-au dat o lectie.

Ludovic Orban, mesaj incediar dupa discutia cu Iohannis

Delegatia PNL a iesit de la consultarile cu presedintele Iohannis cu un mesaj pentru Coalitia de guvernare. Presedintele PNL a atras atentia ca e momentul ca partidele de la putere sa abandoneze.

Tariceanu, dupa consultarile de la Cotroceni: Trebuie un tehnocrat de prestigiu care sa asigure conducerea ministerului Justitiei

Delegatia ALDE a fost la consultarile pe tema justitiei cu presedintele Klaus Iohannis miercuri, in jurul orei 15. Alaturi de seful statului s-au aflat consilierii prezidentiali Mihaela Ciochina,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )