Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban a povestit cum s-a facut de ras Florin Iordache in fata expertilor Comisiei de la Venetia

B1 B1,
Ludovic Orban a povestit cum s-a facut de ras Florin Iordache in fata expertilor Comisiei de la Venetia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca deputatul PSD Florin Iordache a cerut expertilor Comisiei de la Venetia asistenta in elaborarea modificarilor la Legile Justitiei, dar acestia i-au dat o lectie. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta un proiect de modificare a tuturor legilor justitiei, pentru punerea in acord a acestora cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca formatiunea sa va initia un proiect de modificare a tuturor legilor Justitiei in conformitate cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Am luat decizia d.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

Ludovic Orban, scrisoare transmisa Comisiei de la Venetia, nainte de avizul final pe Legile justitiei: OUG 92 ridica mari suspiciuni de neconstitutionalitate

Presedintele PNL Ludovic Orban a trimis joi o scrisoare Comisiei de la Venetia in care semnaleaza posibilele probleme pe care le ridica Ordonanta de Urgenta de modificare a Legilor justitiei data luni de Guvern. Comisia de la Venetia urmeaza ca vineri sa discute opinia finala pe tema modificarile aduse de Romania asupra legilor justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )