Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Mihai Tudose se intalneste astazi cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, pe tema legislatiei penale

Adevărul Adevărul,
Premierul Mihai Tudose se intalneste astazi cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, pe tema legislatiei penale

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale. continuă pe Adevărul

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Cativa manifestanti in fata Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, unele aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat o discutie pe tema.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii organizatiilor civice. Rezist: Cerem demiterea ministrului Justitiei

Update: intalnirea dintre reprezentantii ONG-urilor si premierul Mihai Tudose s-a incheiat. Reprezentantii protestatarilor vor ca premierul sa dea ordonanta de Urgenta impotriva legilor.

Premierul Mihai Tudose, mesaj de Craciun: Sa va ganditi mereu la ceea ce va uneste!

Premierul Mihai Tudose le-a urat romanilor, in mesajul sau de Craciun, s se gandeasca mereu la ceea ce ii uneste.

Premierul Mihai Tudose, in mesajul de Craciun: Sa va ganditi mereu la ceea ce va uneste

Premierul Mihai Tudose le ureaza romanilor, in mesajul de Craciun publicat pe pagina sa de Facebook, sa se gandeasca mereu la ceea ce ii uneste.

Mihai Tudose, intalnire cu reprezentantii organizatiilor civice, pe tema legilor justitiei

Premierul Mihai Tudose se intalneste, miercuri, cu reprezentantii a 43 de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile justitiei si modificarile la codurile penale.

intalnire cruciala la Guvern dupa valul de proteste: Premierul Mihai Tudose va discuta cu reprezentantii romanilor care au iesit in strada

Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste miercuri, in premiera, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada, informeaza B1 TV.

Mesajele politicienilor de Craciun: Premierul Mihai Tudose le-a cerut romanilor sa se gandeasca la ceea ce ii uneste (VIDEO)

In ziua de Craciun, politicienii s-au intrecut in urari pe retelele de socializare. Daca presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video Detalii AICI), ceilalti oameni politici au prefarat.

Gabriel Liiceanu, scos de pe lista protestatarilor care ar fi trebuit sa se intalneasca cu Mihai Tudose: Au fost excluse orice persoane care puteau sa strice zenul intalnirii

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada. intalnirea are loc loc dupa ce 43.

Mihai Tudose, intalnire cu protestatarii la Palatul Victoria

Premierul Romaniei, Mihai Tudose, va avea o intalnire miercuri cu reprezentantii a 43 de organizatii civice pentru a discuta despre legile justitiei si a modificarilor codurilor.

Premierul Tudose se intalneste cu reprezentantii protestatarilor, pe tema legilor Justitiei

ACTUALIZARE 12:11 Codrin Stefanescu: Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii ONG-urilor finantate de Soros and comp Nu exista un cutremur in PSD din cauza intalnirii dintre premier si reprezentantii hastag Rezist si ai ONG-urilor finantate de Soros and comp, pentru ca, prin natura functiei sale, Mihai Tudose este obligat sa dialogheze cu absolut toata lumea, sustine secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. *ACTUALIZARE 11:18 intalnirea premierului cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput *in fata Guvernului se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii ------------- Prim-ministrul Mihai Tudose se intalneste astazi, la ora 11:00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii unui numar de patruzeci si trei de organizatii civice, active in protestele de strada, care au cerut o discutie privind legile Justitiei si modificarile la codurile penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )