Libnet.ro
UNICEF

22:01

PSD pregateste o OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Explicatiile lui Dragnea

Hotnews Hotnews,
 PSD pregateste o OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Explicatiile lui Dragnea

PSD ia in calcul adoptarea modificarilor la Codurile Penale prin ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut de Liviu Dragnea care a justificat planul social-democratilor prin faptul ca opozitia intarzie adoptarea intr-o veselie. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Modificarea Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta ar fi un abuz

Eventuala modificare a Codului Penal si a celui de Procedura Penala prin Ordonanta de Urgenta ar fi absurda, a declarat, luni, la RFI, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca in cazul in care va fi facut acest abuz, PNL va sesiza Avocatul Poporului, desi pana acum Victor Ciorbea a refuzat sa-si exercite competentele in privinta declansarii controlului de constitutionalitate pe aproape toate Ordonantele de Urgenta pentru care a fost sesizat.

Iordache: Modul in care se pozitioneaza Opozitia si presedintele in a tergiversa intrarea in vigoare a codurilor penale este marea problema

Presedintele Comisiei speciale care modifica legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni, ca modul in care se pozitioneaza opozitia si presedintele pentru a tergiversa intrarea in vigoare a Codurilor Penale reprezinta o mare problema, anuntand oamenii care ar putea iesi in strada ca aceste coduri trebuie sa se adopte odata si odata.

Tariceanu nu exclude o OUG pentru Codurile Penale. Avem instrumente legale la ndemna pe care, n situatii extreme, le putem folosi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu exclude nici el adoptarea modificarilor la Codurile Penale prin ordonanta de urgenta, scenariu avansat de seful PSD, Liviu Dragnea, pe motiv ca opozitia impiedica intrarea lor in vigoare prin atacarea repetata la Curtea Constitutionala.

Mitingul PSD - mult zgomot pentru nimic

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca mitingul organizat de PSD la Bucuresti in urma cu o zi a reprezentat mult zgomot pentru nimic.

Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

Calin Popescu Tariceanu i-a chemat din nou in strada pe oameni pentru a lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA. Este vremea ca si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )