Libnet.ro
UNICEF

22:17

Sesizarea presedintelui Iohannis, respinsa din nou de CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Sesizarea presedintelui Iohannis, respinsa din nou de CCR

Curtea Constitutionala a respins astazi ultima sesizare a presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Legea a fost respinsa trei ori de Parlament in forma trimisa de seful statului la reexaminare si a fost contestata la CCR atat de catre Klaus Iohannis, cat si de PNL si USR, sesizarile acestora fiind respinse, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sesizarea lui Iohannis pe legea privind organizarea judiciara, respinsa din nou de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a respins joi ultima sesizare a presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii 304/2004 privind organizarea judiciara. Legea a fost respinsa trei ori de Parlament in forma trimisa de seful statului la reexaminare si a fost contestata la CCR atat de catre Klaus Iohannis, cat si de PNL si USR, sesizarile acestora fiind respinse.

CCR a respins sesizarea lui Iohannis pe Legea 304 privind Organizarea judiciara ca nentemeiata

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, ca neintemeiata, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe Legea 304/2004 privind Organizarea judiciara. Practic, pentru aceasta lege nu mai exista in prezent cai de atac, dupa ce a fost contestata in mai multe randuri la CCR, iar parlamentul a respins luna trecuta cererea de reexaminare.

Curtea Constitutionala discuta pe 25 septembrie sesizarea lui Iohannis privind Codul de procedura penala

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit ca va discuta pe 25 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea de modificare a Codului de procedura penala, potrivit informatilor de pe site-ul institutiei. Pe 18 iulie, CCR urmeaza sa discute sesizarea PNL si USR si cea a inaltei Curti de Casatie si Justitie privind aceeasi lege.

Curtea Constitutionala respinge sesizarea lui Iohannis pe legea privind organizarea judiciara

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind organizarea judiciara, potrivit unor surse judiciare. Pe 28 iunie, presedintele .

Donald Trump se descrie din nou drept un geniu foarte stabil

Presedintele american Donald Trump s-a calificat din nou, joi, drept un geniu foarte stabil, intr-o conferinta de presa la finalul summitului NATO.

Viiturile au facut din nou prapad in mai multe judete din tara - VIDEO

Viiturile au facut din nou prapad in mai multe judete din tara. in Prahova, Valcea si Sibiu, apele au maturat tot ce le-a stat in cale. Pompierii au actionat cu mai multe autospeciale si motopompe.

Premierul Netanyahu, audiat din nou de politie

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, investigat in trei cazuri de coruptie, a fost audiat din nou de politie, astazi, cu privire la afacerile sale cu cea mai mare companie de telecomunicatii din Israel, scrie Reuters.

Premierul Benjamin Netanyahu, interogat din nou de politie sub suspiciuni de coruptie

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost interogat din nou marti de politie. Netanyahu, care face obiectul a trei anchete de coruptie, a dat declaratii intr-un caz in care este implicata cea mai mare.

Trump isi critica din nou aliatii din NATO

Cu o zi inainte de plecarea la summitul NATO de la Bruxelles, presedintele american Donald Trump a criticat din nou luni tarile aliate, reluandu-si solicitarea ca acestea sa isi majoreze cheltuielile militare, relateaza France Presse.

Trump critica din nou aliatii din NATO, cu doua zile nainte de summitul de la Bruxelles

Cu o zi inainte de plecarea spre summitul NATO, presedintele american Donald Trump si-a atacat din nou aliatii, cerand majorarea cheltuielilor militare, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )