Libnet.ro
UNICEF

10:15

PNL deschide o carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus

Adevărul Adevărul,
PNL deschide o carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus

Partidul National Liberal deschide o carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus, la sediul central al partidului din Aleea Modrogan nr. continuă pe Adevărul

PNL deschide o carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus

Partidul National Liberal PNL) deschide o carte de condoleante in memoria lui Mircea Ionescu Quintus, la sediul central al formatiunii.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Decizia luata imediat de PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Liberalii reuniti la Brasov, in sedinta Consiliului National al partidului, au tinut, vineri, un moment de reculegere in memoria seniorului Mircea Ionescu.

ConsiliuL National al PNL, amanat dupa decesul lui Mircea Ionescu Quintus. Reactia lui Ludovic Orban

Liberalii reuniti la Brasov, in sedinta Consiliului National al partidului, au tinut, vineri, un moment de reculegere in memoria seniorului Mircea Ionescu Quintus, care a murit, vineri, la varsta de 100 de ani.

Mircea Ionescu Quintus a incetat din viata

ACTUALIZARE 16:56 Dragnea: S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj de condoleante la moartea lui Mircea Ionescu Quintus, afirmand despre acesta ca a promovat o politica nationala bazata pe respect si dialog intre reprezentantii partidelor politice. *ACTUALIZARE 16:40 Presedintele Romaniei a transmis un mesaj de condoleante pentru moartea lui Mircea Ionescu-Quintus ------ Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a incetat astazi din viata.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

Klaus Iohannis, mesaj dupa disparitia lui Mircea Ionescu-Quintus

Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit la revigorarea unei doctrine.

VIDEO UPDATE A murit Mircea Ionescu Quintus, la varsta de 100 de ani

Mircea Ionescu Quintus, fost presedinte al Partidului National Liberal, a murit vineri, la varsta de 100 de ani. Quintus a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de ofiter de presedintele Klaus Iohannis in luna martie, cand a implinit varsta de 100 de ani, in semn de inalta apreciere pentru contributia remarcabila la consolidarea unei vieti politice democratice in Romania si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere politice, precum si pentru exemplul de conduita civica. 20 Anuntul decesului a venit chiar cand liberalii erau reuniti la Brasov pentru Consiliul National. Ludovic Orban, presedintele PNL, a luat cuvantul in fata liberalilor si a propus amanarea Consiliului National timp de doua saptamani. Cel mai iubit liberal, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu mai este printre noi, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, in deschiderea lucrarilor. L-am sunat pe dl presedinte pentru a il invita la reuniunea Consiliului National, mi-a spus ca nu crede ca poate sa vina pentru ca se simtea rau, dar sa astept sa se puna pe picioare pentru ca va fi in continuare alaturi de PNL. Mi-am dorit sa ii fac o vizita pentrua discuta despre viitorul PNL, a declarat Orban.

Mircea Ionescu Quintus a murit. Politicianul liberal avea 100 ani. Ce declara presedintele de onoare al PNL in ultimul interviu pentru Adevarul

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a murit. Acesta s-a inscris in partid inca din anii 30. Scriitorul si omul politic Mircea Ionescu-Quintus s-a nascut la 18 martie 1917 la Herson Cherson), in Crimeea, unde familia era refugiata.

VIDEO UPDATE A murit Mircea Ionescu-Quintus, la varsta de 100 de ani

Mircea Ionescu-Quintus, fost presedinte al Partidului National Liberal, a murit vineri, la varsta de 100 de ani. Quintus a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de ofiter de presedintele Klaus Iohannis in luna martie, cand a implinit varsta de 100 de ani, in semn de inalta apreciere pentru contributia remarcabila la consolidarea unei vieti politice democratice in Romania si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere politice, precum si pentru exemplul de conduita civica. 20 Anuntul decesului a venit chiar cand liberalii erau reuniti la Brasov pentru Consiliul National. Ludovic Orban, presedintele PNL, a luat cuvantul in fata liberalilor si a propus amanarea Consiliului National timp de doua saptamani. Cel mai iubit liberal, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, nu mai este printre noi, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban, in deschiderea lucrarilor.

A murit Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL (VIDEO)

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a murit, vineri, la varsta de 100 de ani. Nascut in 1917, acesta s-a inscris in PNL la varsta de 19 ani. A luptat in cel.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )