Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul desemnat Dacian Ciolos a discutat cu liderii PNL. Concluziile intalnirii

Antena3 Antena3,
Premierul desemnat Dacian Ciolos a discutat cu liderii PNL. Concluziile intalnirii

Premierul desemnat Dacian Ciolos discuta, miercuri, cu copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, scrie Agerpres. intalnirea are loc la sediul PNL din Modrogan nr. Potrivit liderului de grup al deputa. continuă pe Antena3

Premierul desemnat Dacian Ciolos, discutii cu liderii partidelor parlamentare. Cand va anunta echipa ministeriala

Premierul desemnat Dacian Ciolos va discuta, miercuri, cu liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a-si asigura sustinerea in Legislativ pentru viitorul cabinet, dar si pentru programul de guvernare. Primul partid cu care a discutat este PNL.

Traian Basescu, despre premierul desemnat: Dacian Ciolos, o solutie buna

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a scris, marti, pe Facebook ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, este o solutie buna.

Premierul desemnat Dacian Ciolos, la sediul Guvernului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a venit, marti seara, la Palatul Victoria, unde se afla si premierul interimar Sorin Cimpeanu.

Ce a discutat Dacian Ciolos cu presedintii PNL

Premierul desemnat Dacian Ciolos se va intalni, miercuri, la ora 10. 00, cu reprezentantii liberalilor.

Primele declaratii ale premierului desemnat Dacian Ciolos. Cat timp are la dispozitie sa formeze Guvernul

Premierul desemnat al Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat, marti, ca este nevoie de un dialog intre politic si societate.

Cine il sprijina in Parlament pe Dacian Ciolos

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, va avea sprijinul PNL si UNPR, in Parlament.

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice

ACTUALIZARE 21:54 UDMR il accepta in noul guvern pe Sorin Cimpeanu, insa nu si pe Bogdan Aurescu Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat in aceasta seara, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca il accepta in noul cabinet pe premierul interimar, Sorin Cimpeanu, insa nu si pe ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 20:13 Kelemen Hunor: UDMR poate sustine Cabinetul Ciolos, dar se va pronunta dupa ce va vedea ministrii propusi *ACTUALIZARE 19:42 Daniel Constantin: Legea bugetului, primul test major al noului Guvern *ACTUALIZARE 19:20 PND: Desemnarea lui Ciolos, o palma data suveranitatii Romaniei *ACTUALIZARE 19:03 Tariceanu: Nu am luat o decizie in legatura cu votul de investire a Cabinetului Ciolos *ACTUALIZARE 17:48 UNPR il va sprijini pe Dacian Ciolos in Parlament * Tariceanu: Dacian Ciolos ar putea prezenta lunea viitoare echipa si programul de guvernare.

Surse: Dacian Ciolos ar putea prezenta, sambata, noul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, ar putea prezenta, sambata, ministrii din noul Guvern.

Dacian Ciolos ar urma sa prezinte sambata lista ministrilor

Premierul desemnat Dacian Ciolos ar urma sa prezinte sambata lista ministrilor din Cabinetul sau, au declarat pentru Mediafax surse politice, potrivit carora audierile in comisiile parlamentare ar putea sa aiba loc luni, iar marti sa fie votul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )