Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul Live. Ionut Mosteanu, despre relatia USR cu PNL si alegerile din 2019

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ionut Mosteanu, despre relatia USR cu PNL si alegerile din 2019

Deputatul USR Ionut Mosteanu va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre relatia USR cu PNL si Platforma Romania 100, pregatirea alegerilor din 2019 si problemele din domeniul transporturilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Ionut Mosteanu, despre relatia USR cu PNL si alegerilor din 2019

Deputatul USR Ionut Mosteanu va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre relatia USR cu PNL si Platforma Romania 100, pregatirea alegerilor din 2019 si problemele din domeniul transporturilor.

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Mihai Ghimpu, despre Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 26 martie. Liderul liberalilor isi va expune opinia referitor la cum s-a desfasurat Marea Adunare Centenara de la Chisinau si care sunt sansele unirii Republicii Moldova cu Romania. De asemenea, vor fi abordate si subiectul alegerilor locale anticipate din Chisinau, dar si alte teme de actualitate.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Iohannis, catre ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, despre relatia cu Rusia: Este important ca statele UE sa transmita un mesaj consecvent si puternic, exprimat prin actiunea solidara cu Regatul Unit

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Linas Linkevi269;ius, despre relatiile UE si respectiv NATO cu Rusia, inclusiv in contextul masurilor luate la nivel european, la care s-au alaturat astazi atat Romania, cat si Lituania, ca reactie la atacul cu agent neurotoxic de la Salisbury. Presedintele Romaniei a subliniat, in acest cadru, importanta transmiterii unui mesaj consecvent si puternic, exprimat prin actiunea solidara cu Regatul Unit, la momentul potrivit, din partea statelor Uniunii Europene.

Adevarul Live, ora 15.00. Teodor Melescanu, despre manifestarile unioniste de la Chisinau si relatiile cu Rusia pe fondul scandalului Skripal

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 15. 00, despre manifestatiile unioniste de la Chisinau si expulzarea diplomatilor rusi pe fondul scandalului legat de otravirea fostului spion GRU Serghei Skripal.

Teodor Melescanu, la Adevarul Live: Ma astept sa avem un diplomat expulzat. Ne solidarizam cu britanicii, fara a face o tema de confruntare cu Rusia

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 15. 00, despre manifestatiile unioniste de la Chisinau si expulzarea diplomatilor rusi pe fondul scandalului legat de otravirea fostului spion GRU Serghei Skripal.

Adevarul Live de la 13.00: unde calatoresc romanii de Paste si care sunt cele mai cautate destinatii pentru vara

Romanii de pregatesc de concediul specific Sarbatorileor Pascale. Care au fost destinatiile alese de acestia si unde planuiesc sa isi petreaca zilele libere de vara de la Elena Anghel si Madalin Mancila, specialisti in turism.

Adevarul Live de la 13.00: Unde calatoresc romanii de Paste si care sunt cele mai cautate destinatii pentru vara

Romanii de pregatesc de concediul Sarbatorilor Pascale. Care au fost destinatiile alese de acestia si unde planuiesc sa isi petreaca zilele libere de vara aflam de la Elena Anghel si Madalin Mancila, specialisti in turism.

Ce e de facut cand ingrijirea batranilor devine prea grea pentru familie? Aflati la Adevarul Live de la ora 14.00

In Romania, tara in care de multe ori in camerele de garda ale spitalelor ajung barani abandonati, pur si simplu, de familiile care nu-i mai pot ingriji, au aparut, de curand, conceptul de nursing si si de nursing home, importat din Statele Unite. Ne explica ce inseamna aceste concepte dr. Viorica Russu, medic de familie specializat in nursing.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )