Libnet.ro
UNICEF

16:00

USR a depus o plangere penala impotriva lui Dragnea pentru convocarea ilegala a sesiunii extraordinare

Adevărul Adevărul,
USR a depus o plangere penala impotriva lui Dragnea pentru convocarea ilegala a sesiunii extraordinare

Uniunea Salvati Romania a depus o plangere penala la DNA impotriva presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru convocarea ilegala a sesiunii extraordinare a Camerei Deputatilor, deputatul Ionut Mosteanu precizand ca plangerea vizeaza infractiunile de abuz in serviciu, fals si uz de fals. continuă pe Adevărul

Daddy, indrazneste sa crezi! USR depune plangere penala impotriva lui Dragnea

USR va depune in zilele urmatoare o plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea, pentru fals si uz de fals, a anuntat Dan Barna, purtatorul de cuvant al Uniunii. Liderul PSD este.

Daddy, indrazneste sa crezi! USR depune plangere penala impotriva lui Dragnea (VIDEO)

USR va depune in zilele urmatoare o plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea, pentru fals si uz de fals, a anuntat Dan Barna, purtatorul de cuvant al Uniunii. Liderul PSD este.

USR anunta ca va depune plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu

Uniunea Salvati Romania va depune saptamana aceasta o plangere penala impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe care il acuza de abuz in serviciu, fals si uz de fals pentru convocarea ilegala a sesiunii parlamentare extraordinare, a anuntat purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, potrivit unei surse din presa.

USR a depus la DNA plangere penala impotriva lui Liviu Dragnea, dupa convocarea Camerei Deputatilor fara decizia Biroului permanent

Uniunea Salvati Romania a depus vineri o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals, in legatura cu decizia de convocare a Camerei Deputatilor, luni, fara a avea decizia Biroului permanent al Camerei. Anuntul a fost facut de Ionut Mosteanu, deputat USR, la iesirea din sediul DNA, relateaza Agerpres.

PNL a depus o plangere prealabila impotriva HG nr. 291/2017, motivand ca limiteaza dreptul la pensie al celor care au lucrat in grupele I si II de munca

Partidul National Liberal a inaintat, miercuri, Guvernului Romaniei plangerea prealabila impotriva HG nr. 291/2017, hotarare care modifica normele metodologice de aplicare a legii pensiilor, pentru ca Hotararea ar limita dreptul la pensie pentru romanii care au lucrat in grupele I si II de munca si care s-au pensionat inainte de anul 2011, relateaza News. ro.

USR va depune plangere penala la DNA impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea

Uniunea Salvati Romania USR) va depune, saptamana aceasta, o plangere penala la DNA impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna.

VIDEO. USR l-a reclamat la DNA pe Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu. Seful PSD este acuzat ca a convocat ilegal sesiunea extraordinara a Parlamentului

Doi deputati din USR au depus, vineri, la DNA, o plangere penala pentru abuz in serviciu la adresa lui Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor.

Plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea

Dan Barna, purtatorul de cuvant al Uniunii Salvati Romania, a spus ca USR va depune o plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea, pentru abuz in serviciu, fals si uz de.

USR face plangere la ANI impotriva ministrului Tutuianu

Uniunea Salvati Romania USR) va depune o sesizare catre Agentia Nationala de Integritate ANI) in cazul ministrului Apararii, senatorul Adrian Tutuianu, care s-ar afla in stare de incompatibilitate, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, senatorul George Dirca.

Ludovic Orban: Portarul de la PSD este mai putin slugarnic fata de partid decat Victor Ciorbea. Facem plangere penala impotriva Avocatului Poporului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca formatiunea sa face o analiza a activitatii Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, fiind luata in calcul chiar depunerea unei plangeri penale, daca partidul constata ca acesta ar fi incalcat legea. Mai mult, liderul PNL subliniaza faptul ca Victor Ciorbea ar fi slugarnic fata de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )