Libnet.ro
UNICEF

18:45

USR va organiza in octombrie un nou referendum intern, pentru a decide daca va colabora cu platforma Romania 100, ONG-ul lui Dacian Ciolos

Hotnews Hotnews,
 USR va organiza in octombrie un nou referendum intern, pentru a decide daca va colabora cu platforma Romania 100, ONG-ul lui Dacian Ciolos

Uniunea Salvati Romania va organiza un nou referendum intern, in care membrii partidului vor decide, la inceputul lunii octombrie, daca doresc sa existe o colaborare intre USR si platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a declarat, marti, vicepresedintele formatiunii, Ionut Mosteanu. continuă pe Hotnews

UPDATE USR anunta un nou referendum intern, pentru a decide daca va colabora cu ONG-ul lui Dacian Ciolos. / Platforma Romania 100: Este o initiativa exclusiva a USR care nu a fost discutata sau agreata cu RO100. Dacian Ciolos nu are de gand sa preia nici

Uniunea Salvati Romania va organiza un nou referendum intern, in care membrii partidului vor decide, la inceputul lunii octombrie, daca doresc sa existe o colaborare intre USR si platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat marti vicepresedintele formatiunii, Ionut Mosteanu, precizand insa ca USR nu s-a consultat cu Platforma Romania 100 pentru stabilirea acestui referendum, aceasta fiind strict o initiativa a colegului Vasile Deac si a colegilor lui de la USR Mehedinti. Vasile Deac, presedintele filialei USR Mehedinti, este cel care a initiat acest referendum intern si a strans semnaturi pentru organizarea lui. La randul sau, Alin Cristian Mituta, fostul director de cabinet al lui Dacian Ciolos in timpul mandatului de premier si membru fondator al Platformei Romania 100, scrie marti, pe pagina sa de Facebook, ca vreau sa confirm si eu ca acest referendum intern . ) este o initiativa exclusiva a USR care nu a fost discutata sau agreata cu RO100.

USR organizeaza un nou referendum intern pentru a decide daca va colabora cu platforma Romania 100

Uniunea Salvati Romania USR) organizeaza un nou referendum intern, in care membrii partidului vor decide, la inceputul lunii octombrie, daca doresc sa existe o colaborare intre USR si platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, a declarat, astazi, vicepresedintele formatiunii Ionut Mosteanu, potrivit unei surse din presa.

USR se pregateste de un nou referendum intern. Fostul premier Dacian Ciolos este noul subiect supus la vot

Uniunea Salvati Romania va organiza in luna octombrie un referendum intern in cadrul caruia membrii de partid se vor exprima cu privire la oportunitatea ca USR sa colaboreze sau chiar sa fuzioneze.

USR organizeaza referendum intern pe tema fuziunii cu platforma Romania 100

USR va mai organiza un referendum intern, in octombrie, in care membrii Uniunii se vor pronunta daca vad oportuna o colaborare sau chiar o fuziune cu platforma Romania 100, condusa de fostul.

Fost ministru de Externe britanic: E nevoie de un nou referendum pentru Brexit

David Miliband, fost ministru britanic de Externe, a declarat ca ar trebui organizat un nou referendum pe tema Brexit, informeaza Reuters. Miliband a sustinut intr-un articol pentru Observer ca Brexit-ul.

Fost ministru de Externe al Marii Britanii: Este nevoie de un nou referendum pe tema Brexit

David Miliband, fost ministru de Externe al Marii Britanii, a declarat, sambata, ca alegatorii britanici ar trebui sa fie chemati la urne pentru un nou referendum in ceea ce priveste despartirea de Uniunea Europeana, relateaza agentia de presa Reuters.

Scandal in USR. Nicusor Dan critica referendumul intern: A divizat partidul

Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, ataca dur referendumul intern al formatiunii in urma caruia, partidul a decis sa se pozitioneze impotriva modificarii Constitutiei in sensul definirii.

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea devine calda marti, iar din week-end ar putea urma un nou episod de canicula. Marti, temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel ca vom avea 24-34, iar racoare va ramane.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3283 seconds )