Libnet.ro
UNICEF

08:45

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica. continuă pe Antena3

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa demiterea prin motiune de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban s-a reunit joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura. Proiectele aflate pe ordinea de zi

Guvernul Orban s-a reunit joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Cabinetul Orban, la prima sedinta de Guvern de la momentul motiunii de cenzura. Ce acte normative are PNL in vizor, dupa ce a fost lasat fara abilitatea de a da OUG

Cabinetul demis Orban se reuneste, joi, ora 10:00, in prima sedinta de Guvern de la momentul in care Parlamentul Romaniei ii retragea increderea printr-o motiune de cenzura sustinuta de PSD, Pro Romania s.

Guvernul Orban 2: nicio schimbare in echipa si modificari mici in programul de guvernare

Premierul desemnat, Ludovic Orban prezinta luni, in sedinta conducerii PNL, lista ministrilor din Guvernul Orban 2 si programul de guvernare pe care, dupa aprobarea forului intern, le va trimite in Parlament pentru inceperea procedurii de audiere si.

PRIMA VICTORIE MAJORA A LIBERALILOR, IN ACEST AN: Curtea Constitutionala mentine bugetul pentru 2020 asumat de guvernul Orban

Nu exista un conflict juridic generat de procedura angajarii raspunderii asupra legilor bugetare a decis, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Aceasta inseamna ca guvernul Orban 1 a folosit o procedura constitutionala, iar legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, care au fost promulgate de presedintele Klaus Iohannis, raman in continuare in forma gandita de liberali.

Se recalculeaza pensiile. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban

O ordonanta de urgenta publicata recent in Monitorul Oficial stabileste ca o parte dintre pensiile publice din tara urmeaza sa fie recalculate, iar unii angajati vor putea iesi mai devreme din campul muncii. Ce romani vor fi afectati de decizia luata de Guvernul Orban? Recalculare pensii. Romanii afectati de decizia luata de Guvernul Orban Conform .

Exclusiv. Sondaj de opinie - E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban?

Guvernul a dat 25 de ordonante de urgenta intr-o singura seara. E bine sau rau ce a facut Guvernul Orban cu cele 25 de ordonante de urgenta?.

DOCUMENT Guvernul Orban II vrea finalizarea rapida a legii privind desfiintarea Sectiei de investigare a magistratilor - program de guvernare

Finalizarea rapida a proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma unei dezbateri cu reprezentantii magistratilor, CSM, ai asociatiilor profesionale, ONG-urilor si cu reprezentantii Parlamentului, este una dintre promisiunile din programul de guvernare al Guvernului Orban 2, depus luni la Parlament. Guvernul Orban II promite o noua formula de calcul a taxei clawback, pentru a stopa retragerea unor medicamente de pe piata. 000 de medicamente, retrase in ultimii 4 ani.

Ce vor face liberalii la votul pentru Guvernul Orban II. S-a schimbat totul

VicepremierulRaluca Turcana anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )