Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, despre PSD-isti: Ati vazut fetele lor la motiune? ingropaciune nu alta!

B1 B1,
Iohannis, despre PSD-isti: Ati vazut fetele lor la motiune? ingropaciune nu alta!

Klaus Iohannis a lansat atacuri in rafala la adresa PSD, in timpul Adunarii Regionale a organizatiilor PNL din vestul tarii. Seful statului a sustinut ca el si liberalii se afla in razboi cu PSD-istii,. continuă pe B1

Iohannis: Ati vazut fetele PSD-istilor la motiune? ingropaciune, nu alta!

Presedintele Klaus Iohannis n-a ratat ocazia de a pune sare pe rana PSD, in urma succesului motiunii de cenzura impotriva guvernului Dancila. Seful statului a declarat, duminica, la intrunirea liberalilor din zona Vest, ca PNL si romanii sunt in razboi cu PSD.

VIDEO Iohannis: Daca exista ceva ce seamana cu un stat paralel in Romania, atunci acesta se numeste PSD Ati vazut fetele lor la motiune? ingropaciune, nu alta

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus duminica liberalilor, la Timisoara, ca vor guverna cu un guvern de tranzitie si trebuie sa se astepte la atacuri din partea PSD, care nu va ceda usor puterea si va incerca tot felul de scheme. Va rog din suflet sa nu gresiti, sa nu subevaluati potentialul PSD, care este un adversar foarte puternic, este adanc insurubat in structurile statului, a afirmat Iohannis. El a mai spus ca, daca exista ceva ce seamana cu un stat paralel in Romania, atunci acesta se numeste PSD, fiindca ei sunt adanc insurbati.

Cine sunt liberalii care merg sa discute cu Iohannis despre viitorul prim-ministru

PNL si-a stabilit liderii care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultarile convocate de Klaus Iohannis pentru discutarea despre propunerea de premier. Printre acestia sunt Ludovic Orban, presedintele partidului, Robert Sighiartau, secretar general al partidului, precum si Raluca Turcan, prim-vicepresedinte, potrvit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )