Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban cere increderea Parlamentului cu aceeasi formula de ministri, dar anticipatele raman prima optiune: Ne gandim si la solutii pentru a contracara un boicot fatis din partea parlamentarilor PSD (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban cere increderea Parlamentului cu aceeasi formula de ministri, dar anticipatele raman prima optiune: Ne gandim si la solutii pentru a contracara un boicot fatis din partea parlamentarilor PSD (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban va cere increderea Parlamentului Romaniei cu aceeasi formula guvernamentala precum cea demisa prin motiune de cenzura. Seful PNL depune lista de ministri si noul program de. continuă pe B1

Ludovic Orban depune luni la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri: in 15 zile, sa programeze plenul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

Ludovic Orban anunta ca luni va depune la Parlament Programul de guvernare actualizat si lista de ministri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca a decis ca luni sa depuna in Parlament Programul de guvernare actualizat si lista ministrilor, dupa ce acestea vor fi discutate in forul de conducere al PNL. Premierul afirma ca, in termen de 15 zile, Parlamentul ar trebui sa programeze votul de investitura.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Ludovic Orban: Guvernul poate fi investit cu ajutorul voturilor celor din PSD; Nu am intentia sa schimb echipa de ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus vineri searaca PNL va putea ajunge din nou la guvernare numai daca va trece de Parlament, prin votul favorabil al PSD.

MARCEL CIOLACU: Am stabilit depunerea sezizarii la CCR pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier

PSD a stabilit depunerea sesizarii la CCR de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oara ca premier, a anuntat luni presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban: Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonantele de urgenta adoptate

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va avea aceeasi componenta ca si pana acum, fiind foarte multumit de activitatea fiecarui ministru in parte.

Ludovic Orban a anuntat componenta noului guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va avea aceeasi componenta ca si pana acum, fiind foarte multumit de activitatea fiecarui ministru in parte.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

GABRIELA FIREA, LA ADRESA LUI LUDOVIC ORBAN: Daca te cheama Ludovic Orban si insisti sa te dai specialist in garduri si santuri, ne meritam soarta

Presedintele PSD Bucuresti, primarul Capitalei Gabrirla Firea a raspuns, duminica, in Conferinta PSD Bucuresti, criticilor aduse de premierul Ludovic Orban la adresa sa, inclusiv cu privire la gardurile care delimiteaza liniile de tramvai. Daca te cheama Ludovic Orban si ai o reputatie la nivel national intr-un domeniu si tu insisti sa te dai specialist in garduri si santuri eu zic ca ne meritam soarta, dar soarta ne-o luam in propriile maini si de aceea Parlamentul a demis acest guvern de incompetenti condus de cel mai incompetent dintre incompetenti a spus Firea.

PREMIER DEMIS, PREMIER DE VIS: Dupa Ludovic Orban... vine Ludovic Orban!

Presedintele Klaus Iohannis a ales! Ludovic Orban este premierul ideal pentru Palatul Cotroceni, indiferent daca acesta va constitui sau nu o majoritate parlamentara. Proaspat demis de Parlament, Orban, care, din calitatea de presedinte al PNL, s-a autopropus, ieri, pentru functia de prim-ministru, doreste sa redobandeasca deplinatatea functiei de sef al Guvernului. Sau mai bine zis Orban este premierul pe care Iohannis il activeaza rotind cheia prezidentiala pentru a obtine ceea ce isi doreste: alegeri parlamentare anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )