Libnet.ro
UNICEF

21:45

LUDOVIC ORBAN: Daca in toamna vom avea o ocazie, vom depune motiune de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Daca in toamna vom avea o ocazie, vom depune motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, la Digi24, ca, daca in toamna va fi o ocazie, liberalii intentioneaza sa depuna o noua motiune de cenzura, pentru ca acesta este singurul instrument pe care il are opozitia pentru a opri un guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Daca in toamna vom avea o ocazie, vom depune motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, la Digi24, ca, daca in toamna va fi o oc.

Ludovic Orban: Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota motiunea de cenzura va avea sansa sa isi repare imaginea publica (VIDEO)

Liderul PSD, Ludovic Orban, a lansat un nou apel la adresa parlamentarilor PSD si ALDE pentru a vota motiunea de cenzura. Liberalul a precizat ca daca alesii coalitiei de la putere vor sustine demersul.

Ludovic Orban dupa condamnarea lui Mihai Voicu: Nu mai este membru PNL. Poate reveni doar daca este achitat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus despre deputatul Mihai Voicu ca acesta nu mai este membru al partidului si ca poate reveni doar daca este achitat de instanta de fond.

LUDOVIC ORBAN: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective.

LUDOVIC ORBAN: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective.

Lia Olguta Vasilescu, atac la liberali si Ludovic Orban: Sa ii mai explic o data. Si lui si cohortei de incompetenti care il inconjoara

Lia Olguta Vasilescu ataca PNL si pe Ludovic Orban, pe tema noii legi a pensiilor. Fostul ministru al Muncii spune ca liberalii nu isi doresc aceasta lege, iar Ludovic Orban nici macar nu cunoaste.

Ludovic Orban incearca sa stinga conflictul: Am o relatie de prietenie si camaraderie cu Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri seara ca intre el si Rares Bogdan nu exista tensiuni si ca cei doi au o relatie de prietenie si consultare permanenta. Reactia liberalului vine in contextul in care Rares Bogdan s-a aratat nemultumit saptamana trecuta ca nu a fost invitat la Cotroceni la semnarea pactului.

Ludovic Orban: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seara la Digi 24 ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, explicatii socante despre esecul de la motiune

Presedintele PNL Ludovic Orban explica esecul de la motiune si vorbeste despre tradari.

Tariceanu i-a pus eticheta lui Ludovic Orban: Este un somer politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a decarat, de la tribuna Plenului reunit al Parlametului, ca liderul PNL, Ludovic Orban, este un somer politic, iar in CV-ul sau scrie ca a exercitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )