Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, despre cele 25 de OUG adoptate in prag de motiune: Le trimitem pe toate la Monitorul Oficial Avocatul Poporului are dreptul constitutional sa sesizeze CCR, nu ma tem de nimic

B1 B1,
Ludovic Orban, despre cele 25 de OUG adoptate in prag de motiune: Le trimitem pe toate la Monitorul Oficial Avocatul Poporului are dreptul constitutional sa sesizeze CCR, nu ma tem de nimic

Premierul interimar Ludovic Orban a subliniat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in noaptea premergatoare motiunii de cenzura vor fi trimise la Monitorul Oficial si vor intra in. continuă pe B1

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Le-am adoptat in deplina capacitate de exercitiu. Vor fi publicate in Monitorul Oficial (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul interimar, a declarat ca toate cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvern marti seara, cu o zi inainte de trecerea motiunii de cenzura, vor fi publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban: Cele 25 de OUG de marti sunt esentiale pentru romani si au fost adoptate de un guvern in plina deplinatate de exercitiu

Este important ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul Orban in seara premergatoare motiunii de cenzura sa fie publicate in Monitorul Oficial si sa intre in vigoare, a afirmat premierul.

Orban a explicat continutul Ordonantelor de Urgenta: Am cumpanit fiecare OUG. Nu stiam ca o sa cada Guvernul, dar paza buna trece primejdia rea (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a explicat, pentru B1 TV, ce contin o parte dintre cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvern marti, in ajunul trecerii motiunii de cenzura. Nu stiam ca o sa.

Orban, despre OUG date inainte de motiune

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate de Guvern marti, cu o.

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu cele 25 de ordonante de urgenta

Ordonantele de urgenta adoptate in ultima sedinta de guvern, chiar inaintea caderii Guvernului prin motiune de cenzura, urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )