Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban, explicatii socante despre esecul de la motiune

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, explicatii socante despre esecul de la motiune

Presedintele PNL Ludovic Orban explica esecul de la motiune si vorbeste despre tradari. continuă pe Antena3

Tariceanu i-a pus eticheta lui Ludovic Orban: Este un somer politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a decarat, de la tribuna Plenului reunit al Parlametului, ca liderul PNL, Ludovic Orban, este un somer politic, iar in CV-ul sau scrie ca a exercitat.

Ludovic Orban indeamna coalitia PSD-ALDE la razvratire:Parlamentarii care voteaza motiunea au sansa sa se reabiliteze in fata romanilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura vor continua pana la momentul votului si a sustinut ca parlamentarii PSD si ALDE au doua variante: sa isi inceteze cariera politica ramanand complicii acestui regim toxic pentru Romania sau sa aiba sansa de a se reabilita in fata cetatenilor romani votand motiunea de cenzura.

Ludovic Orban: Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota motiunea de cenzura va avea sansa sa isi repare imaginea publica (VIDEO)

Liderul PSD, Ludovic Orban, a lansat un nou apel la adresa parlamentarilor PSD si ALDE pentru a vota motiunea de cenzura. Liberalul a precizat ca daca alesii coalitiei de la putere vor sustine demersul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )