LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Marius Pascan (PMP): Teodorovici a facut varza fiscalitatea tarii. Daea, cand nu plimba oaia, lupta cu cormoranii. Badalau face dedicatii diasporei in ritmuri de manele. Este un guvern caricatural(VIDEO)
 • Chiar daca a scapat de motiune, Viorica Dancila a avut de indurat marti tirul acuzatiilor opozitiei. Adversarii politici le-au amintit guvernantilor de situatiile jenante in care s-au aflat in ultimul timp....
  Ultimele articole - B1.ro - 19 Iun, 10:56

  Citeste articolul complet:
  Marius Pascan (PMP): Teodorovici a facut varza fiscalitatea tarii. Daea, cand nu plimba oaia, lupta cu cormoranii. Badalau face dedicatii diasporei in ritmuri de manele. Este un guvern caricatural(VIDEO)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.419 sec.