Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Fifor: Motiunea austeritatii a fost respinsa. Fara penibili in functiile publice

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: Motiunea austeritatii a fost respinsa. Fara penibili in functiile publice

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, a vorbit despre prioritatile Guvernului in perioada urmatoare si i-a ironizat pe cei din opozitie, a caror motiune a fost respinsa. Motiunea austeritatii a. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni ca parlamentarii social democrati si-au aratat sustinerea pentru Guvern si au votat pentru ramanerea la guvernare.

PSD nu are emotii inaintea votului pentru motiunea de cenzura. Mihai Fifor: Nu exista probleme. Colegii sunt pe pozitii

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni, la Antena 3, ca nu are emotii privind votul de maine asupra motiunii de cenzura si ca membrii partidului vor fi prezenti la sedinta pentru a asigura cvorum, dar nu vor vota.

Mihai Fifor: Suntem concentrati pe ziua motiunii. E o zi importanta, dorim sa dam un semnal tuturor votantilor nostri si romanilor

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a facut declaratii la Antena 3 cu privire la sansele Opozitiei de a darama Guvernul PSD-ALDE prin motiunea de.

Motiunea de cenzura a fost respinsa

ACTUALIZARE: Votul s-a incheiat: Camera Deputatilor si Senatul au respins, in plenul reunit, motiunea de cenzura depusa de partidele de opozitie pentru demiterea Guvernului Dancila. ---------- *ACTUALIZARE: Emil Marius Pascan PMP): Poate nici nu trebuie sa ne asteptam la mare lucru din partea Guvernului Dragnea 3 ---------- *ACTUALIZARE: Victor Ponta: Doamna prim ministru, nu cred ca aveti o problema azi, la motiunea de cenzura, nici la Congresul PSD, veti avea imediat dupa, cu situatia economica, sociala si bugetara a Romaniei ---------- *ACTUALIZARE: Attila Korodi: UDMR voteaza motiunea de cenzura ---------- *ACTUALIZARE: Florin Iordache: Daca mi s-ar cere sa descriu intr-un cuvant textul motiunii de cenzura termenul folosit ar fi ipocrizie ---------- *ACTUALIZARE: Dan Barna: Romanii nu mai vor un guvern girat de penali. Acest guvern e creat dupa chipul si asemanarea creatorului sau ---------- *ACTUALIZARE: Raluca Turcan: Sunteti Guvernul lui Liviu Dragnea, care l-a servit si il serveste si cel putin inca doi ministri ar trebui sa fie alaturi de el ---------- *ACTUALIZARE: Dancila spune ca acuzatiile din motiunea de cenzura sunt minciuni ---------- *ACTUALIZARE: Dancila catre opozitie: PSD a adus mai multa crestere economica decat in 2009-2016 ---------- *ACTUALIZARE: Dancila despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie; am incredere in colegii mei si in partenerii de alianta ---------- *ACTUALIZARE: Valeriu Steriu, despre votul PSD la motiunea de cenzura: Este optiunea fiecaruia, nu a fost vreo directiva data de cineva. ---------- Plenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa cada.

Motiunea de cenzura a fost respinsa. Doar 200 parlamentari au votat pentru

UPDATE:Motiunea de cenzura impotriva Guvernului a picat. Doar 200 parlamentari au votat pentru, 7 impotriva si o abtinere. UPDATEParlamentarii au inceput, marti, votul la.

Motiunea de cenzura a fost respinsa - SURSE

UPDATE:S-a terminat votul la motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Din primele informatii venite pe surse, doar 209 parlamentari ar fi trecut pe la urna de vot, ceea ce inseamna ca motiunea de cenzura.

Mihai Fifor, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Votul prin corespondenta are anumite rigori pe care cetateanul trebuie sa le stie

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a declarat in exclusivitatela Antena 3 ca discursul presedintelui Klaus Iohannis, legat de votul din Diaspora este un lucru pe.

Ultimele calcule PSD inaintea motiunii de maine. Mihai Fifor: Va asigur ca nu exista probleme

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni ca parlamentarii social democrati si-au aratat sustinerea pentru Guvern si au votat pentru ramanerea la guvernare.

Anuntul lui Teodorovici dupa ce Legea Pensiilor a fost respinsa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca pensiile nu sunt in pericol. Ministrul a mai spus ca recalcularea pensiilor se va desfasura in continuare, cu toate ca Legea Pensiilor a fost respinsa miercuri in Senat. Teodorovici a declarat ca legea va fi aprobata la Camera Deputatilor.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )