Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orban, despre avizele celor 25 de OUG adoptate inainte de motiune: Hai sa nu ne jucam acum in chichite procedurale (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre avizele celor 25 de OUG adoptate inainte de motiune: Hai sa nu ne jucam acum in chichite procedurale (VIDEO)

Premierul interimar a explicat ca avizele date de Consiliul Legislativ sunt consultative, nu conforme, si a subliniat ca Guvernul Orban a respectat toate prevederile legale atunci cand a adoptat cele 25. continuă pe B1

Orban, despre avizele celor 25 de OUG adoptate inainte de motiune: Hai sa nu ne jucam acum in chichite procedurale. Au fost adoptate de un guvern in deplina capacitate de exercitiu (VIDEO)

Premierul interimar a explicat ca avizele date de Consiliul Legislativ sunt consultative, nu conforme, si a subliniat ca Guvernul Orban a respectat toate prevederile legale atunci cand a adoptat cele 25.

Ludovic Orban, despre cele 25 de OUG adoptate in prag de motiune: Le trimitem pe toate la Monitorul Oficial Avocatul Poporului are dreptul constitutional sa sesizeze CCR, nu ma tem de nimic

Premierul interimar Ludovic Orban a subliniat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate in noaptea premergatoare motiunii de cenzura vor fi trimise la Monitorul Oficial si vor intra in.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

Orban, despre intentia PSD de a boicota votul de investire: Sa chiulesti de la sedinta este un pacat care va fi sanctionat dramatic

In conditiile in care PSD ia in calcul sa nu participe la votul de investire a noului Cabinet Orban II, premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca orice formatiune care va boicota sedinta va fi taxata grav de cetatenii Romaniei.

Orban, despre deficitul excesiv: Romania nu are de suferit atat timp cat prezinta CE un plan de reducere a deficitului

Premierul interimar Ludovic Orban sustine ca Romania nu are de suferit din perspectiva declansarii procedurii de deficit excesiv atat timp cat prezinta Comisiei Europene un plan prin care arata ca aduce deficitul sub 3% intr-o perioada de timp rezonabila, cu niste masuri aferente, care sa convinga forurile europene.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Orban, despre Costache: Cum sa ii interzic? Pacientii solicita in mod expres sa fie operati de el!

Premierul desemnat Ludovic Orban sustine ca nu ii poate interzice ministrului Victor Costache sa opereze, in ciuda detinerii portofoliului de la Sanatate, deoarece este un chirurg foarte rar ca valoare, iar pacientii il solicita.

Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL are un plan si in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, fara a oferi, insa detalii.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )