Libnet.ro
UNICEF

06:15

PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, anuntul fiind facut de liderul PSD, Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila anunta ca PSD depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Florin Citu

Viorica Dancila a anuntat miercuri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca PSD va depune saptamana viitoare, in Parlament, o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pentru a da explicatii cu privire la cresterea euro.

Bogdan Chirieac, despre motiunea simpla impotriva ministrului de Finante: Va fi un prim test pentru guvernul Orban. Ar putea sa aiba o surpriza neplacuta

Bogdan Chirieac a anuntat ca motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, anuntata de PSD, va fi primul test adevarat pentru Guvernul Orban. Declaratiile domnului Citu nu au ajutat.

PSD a intrat in ofensiva. Dancila a anuntat ca partidul sau va depune o motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca PSD urmeaza sa depuna saptamana viitoare in Parlament o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pe fondul cresterii euro.

Citu promite PSD ca va veni la motiune cu toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Valcov: Sa vedem atunci cine-i minte pe romani

Ministrul finantelor, Florin Citu, a spus joi, pe pagina sa de Facebook, in contextul in care Viorica Dancila a anuntat o motiune simpla impotriva sa, ca va veni in Parlament cu toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov.

PSD a inceput cu motiunile impotriva Guvernului: Florin Citu este prima tinta

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor Florin Citu, anuntul fiind facut de .

Ludovic Orban: Am solicitat ministrului Finantelor sa ceara conducerii CEC destituirea directorului filialei Dolj

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca i-a solicitat ministrului Finantelor, Florin Citu, sa ceara conducerii CEC destituirea directorului filialei Dolj. PSD si-a pierdut complet.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )