Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raluca Turcan explica de ce Guvernul a retras mai multe ordonante: A fost solutia sa nu ajungem la blocaj

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan explica de ce Guvernul a retras mai multe ordonante: A fost solutia sa nu ajungem la blocaj

Vicepremierul Raluca Turcan a explicat care au fost motivele care au stat la baza retragerii a 5 dintre cele 25 de ordonante de urgenta date de Guvernul Orban inainte de a fi demis prin motiune de cenzura. Turcan a spus ca ar fi putut aparea un blocaj deoarece dupa aceste ordonante ar fi trebuit ca Guvernul sa mai dea altele, or in acest moment nu poate face acest lucru, fiind un Guvern interimar. continuă pe Adevărul

RALUCA TURCAN: Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot

Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca Guvernul va aloca 20 de milioane de euro pentru un nou program-pilot Scoala dupa Scoala, incepand din septembrie 2020. Programul este destinat elevilor care provin din zone defavorizate si din familii dezavantajate, care vor beneficia de de o finantare de 200 de lei pentru programe de tipul After-School.

Raluca Turcan, despre votul de investitura a noului Guvern: Nu vom vota impotriva, ci nu vom participa la vot

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot. Nu dorim sa intram in cei 233 care trebuie stransi pentru a investi acest Guvern tocmai pentru ca am declarat, cat se poate de sincer, nu putem ajunge altfel la alegerile anticipate, a spus Turcan.

Raluca Turcan, program de zeci de milioane de euro pentru elevi, din bani europeni: Tintim imbunatatirea calitatii vietii copiilor aflati in situatii de risc de abandon scolar

Raluca Turcan a declarat ca Guvernul Orban va lansa in dezbatere publica un proiect de 20 de milioane de euro, care sa ajute elevii ce provin din familii dezavantajate, scopul fiind de a reduce riscul de abandon scolar.

RALUCA TURCAN: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale, ca procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat.

Raluca Turcan, despre data la care ar putea avea loc alegerile anticipate: Potrivit Constitutiei, in momentul de fata, termenul limita ar fi 28 iunie

Vicepremierul demis Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, termenul limita pentru organizarea alegerilor anticipate ar fi 28 iunie. Pe Constitutie, in momentul de fata, termenul limita pana la.

Alegeri anticipate 2020. Raluca Turcan: Potrivit Constitutiei, in momentul de fata, termenul limita ar fi 28 iunie

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat joi ca, potrivit Constitutiei, in momentul de fata, termenul limita pentru data alegerilor anticipate ar fi 28 iunie, mentionand ca este posibila orice varianta, fie ca aceste alegeri sa aiba loc in acelasi timp cu cele locale, fie la o diferenta de o zi sau o saptamana.

Raluca Turcan, despre investirea Guvernului Orban II: Nu vom participa la vot. Cred ca in Parlament ministrii vor avea o buna ocazie sa vorbeasca despre ce au facut pe domeniile lor

Vicepremierul demis Raluca Turcan a declarat ca alesii liberali se vor abtine la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Aceasta a sustinut ca momentul din Parlament va fi folosit de ministrii.

Raluca Turcan anunta afterschool gratuit pentru copiii din familiile defavorizate

Vicepremierul demisionar Raluca Turcan a declarat ca anul scolar viitor va fi lansat un proiect pe fonduri europene prin care vor fi finantate programe after-school in valoare de 200 lei de elev.

Raluca Turcan, dupa deciziile CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale, ca procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat.

Raluca Turcan, dupa decizia CCR: Procedura de angajare a raspunderii a fost o urgenta absoluta, pentru ca tara sa aiba de la 1 ianuarie un buget adoptat

Vicepremierul demis Raluca Turcan a avut o prima reactie, dupa ce CCR a decis ca Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat sunt constitutionale. Procedura de angajare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )