Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta, anunt neasteptat: Nu va mai fi nicio motiune de cenzura pana la alegerile parlamentare. Guvernul Orban nu va pica

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, anunt neasteptat: Nu va mai fi nicio motiune de cenzura pana la alegerile parlamentare. Guvernul Orban nu va pica

Fostul premier si liderul Pro RomaniaVictor Pontasustine ca pana la alegerile parlamentare nu va mai fi nicio motiune de cenzura, iar Ludovic Orban va continua sa fiepremier. Nu va. continuă pe Antena3

Se urcase in metrou la Piata Victoriei, cand mecanicul a facut un anunt neasteptat. Oamenii au inceput sa aplaude frenetic (VIDEO)

Se urcase in metrou la Piata Victoriei, cand mecanicul a facut un anunt neasteptat. Oamenii au inceput sa aplaude frenetic. Mai precis, barbatul le multumea calatorilor si ii anunta ca este ultima sa.

Victor Ponta reactioneaza la criticile lui Mihai Tudose: Nu ma intereseaza. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Victor Ponta fuge de scandalul din propriul partid. Dupa ce a fost atacat public in repetate randuri de Mihai Tudose, care spunea ca Ponta vrea sa il forteze sa plece din partid, liderul PRO Romania a.

Victor Ponta reactioneaza la criticile lui Mihai Tudose: I-am cedat mandatul meu in Parlamentul European. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Scandalul din Pro Romania pare departe de a se fi incheiat. Victor Ponta ii raspunde lui Mihai Tudose, dupa ce acesta a spus ca este fortat sa plece din partid. Nu ma intereseaza subiectul. Nu i-am c.

Numirea momentului in politica! Victor PONTA, lovitura de imagine (FOTO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP). PartidulDemocrat European - sunt onorat sa.

Victor Ponta, ales in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP). Potrivit unui comunicat al Pro Romania transmis, vineri, AGERPRES, votul a fost.

Victor Ponta a fost ales vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales vineri vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP), la un eveniment care se desfasoara la Paris, scrie Euractiv. ro.

Victor Ponta, ales vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP).

Victor Ponta - vicepresedinte al Partidului Democrat European

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a fost ales, vineri, in functia de vicepresedinte al Partidului Democrat European EDP).

Victor Ponta, dezamagit de Guvernul Orban: Vad ca se schimba PSD-istii cu PNL-istii

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca este destul de dezamagit de cum a inceput noul guvern, in conditiile in care se mareste deficitul si se iau imprumuturi, iar banii nu sunt alocati spre.

Victor Ponta, alaturi de membrii Pro Romania la o dezbatere atipica, in plin scandal politic: Postarea inedita a fostului premier (FOTO)

Victor Ponta si liderii Pro Romania s-au intalnit pentru a dezbate strategia de viitor apartidului. intr-o fotografie postatape Facebook, se poate vedea atmosfera relaxata de la Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )