Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

B1 B1,
Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa opozitie de la tribuna Parlamentului, acolo unde si-a prezentat, marti, punctul de vedere inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Dancila. continuă pe B1

Viorica Dancila, catre opozitie: Va intreb cu toata sinceritatea, chiar va doriti sa veniti la guvernare?

Premierul Viorica Dancila a sustinut, marti, in PArlament, un discurs in care acuza Opozitia capromoveaza instabilitatea, ca mistificaadevarul si ca, de fapt, nu doreste sa treaca la.

Viorica Dancila, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii de alianta

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu are emotii cu privire la rezultatul votului de la motiunea de cenzura. Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii.

Viorica Dancila: Avem in vedere o solutie prin care MApN sa preia cimitirul din Valea Uzului. ii respect pe cei de la UDMR, indiferent de votul asupra motiunii de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Parlament, ca Guvernul va lua o hotarare privind preluarea cimitirului din Valea Uzului de catre Ministerul Apararii Nationale. Voi spune cateva cuvinte.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

Fifor, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu avem emotii. Va asigur ca nu exista probleme

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca nu are emotii pentru votul in privinta motiunii de cenzura, precizand ca parlamentarii partidului vor asigura marti cvorumul de sedinta, insa nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura.

Viorica Dancila, declaratii in Parlament inainte de motiune

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii in Parlament, in cadrul unui eveniment referitor la strategia privind prevenirea si lupta impotriva antisemitismului si a rasismului Salut prezenta la.

Dancila, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei

Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu are emotii cu privire la motiunea de cenzura si ca are incredere in colegii din PSD si ALDE. Premierul a afirmat ca nu va discuta cu Calin Popescu Tariceanu inainte de votul motiunii de cenzura.

Motiunea de cenzura a picat, iar Viorica Dancila ramane neatinsa

Motiunea de cenzura a picat. Asta inseamna ca Guvernul condus de Viorica Dancila va ramane la putere, in ciuda eforturilor concertate ale partidelor din opozitie. Nici macar aceasta alianta fortata nu a reusit sa darame guvernul format de majoritatea PSD si ALDE. Asta spune multe despre forta opozitiei. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a .

Premierul Dancila catre Opozitie: Chiar va doriti sa veniti la guvernare? Eu stiu ca nu

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie ironica la adresa politicienilor din Opozitie, marti,.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

UPDATE Premierul Viorica Dancila a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca intregul text al motiuniidemonstreaza incapacitatea opozitiei de a livra un proiect serios. Domnule presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )