Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: Motiunea si-a atins scopul. Tudorel Toader a plecat

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Motiunea si-a atins scopul. Tudorel Toader a plecat

Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca motiunea simpla initiata de PNL pe Justitie si-a atins scopul prin retragerea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei, da. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Motiunea si-a atins scopul. Tudorel Toader a plecat

Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca motiunea simpla initiata de PNL pe Justitie si-a atins scopul prin retragerea lui Tudorel Toader de la conducerea Ministerului Justitiei, da.

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. PSD-istii nu s-au prezentat la vot. Este pentru a patra oara cand senatorii iau aceasta decizie. in schimb,PSD a.

Motiunea simpla impotriva lui Tudorel Toader, amanata pentru a patra oara de senatori. Ministrul Justitiei, singur in plen

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva lui Tudorel Toader, a fost amanata miercuri pentru a patra oara, in conditiile in care senatorii PSD nu s-au prezentat la vot, iar sedinta a fost suspendata, la scurt timp dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de retragere a sprijinului politic pentru ministrul Justitiei. Tudorel Toader a venit in plen si, in asteptarea inceperii sedintei, el si-a verificat telefonul mobil. in cele din urma, Toader a plecat din plen.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Alina Gorghiu (PNL),dupa a treia amanare in cazul lui Tudorel Toader: Santaj asupra ministrului Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, dupa amanarea dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca PSD-ALDE il santeajeaza pe Tudorel Toader ca sa publcie ordonantele pe Justitie. Aceasta.

Alina Gorghiu (PNL), despre Toader: Inflamarea din sistemul judiciar s-a produs din pricina unui ministru, care a servit mai bine de doi ani interesul PSD si cauza punctuala a lui Dragnea (VIDEO)

Toata aceasta inflamare din sistemul judiciar s-a produs din pricina unui ministru care a servit mai bine de doi ani interesul PSD si cauza punctuala a lui Liviu Dragnea, a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu,.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

UPDATE PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 25 Motiunea contra ministrului justitiei va fi dezbatuta si votata incepand cu ora 15.

Mutare de ultima ora a PSD: motiunea impotriva lui Tudorel Toader, dezbatuta si votata miercuri in Senat / Tariceanu, la discutii cu Dragnea

PSD vrea ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader sa fie dezbatuta si votata miercuri in Senat. Motivul: un vot de blam pentru ministrul Justitiei in aceeasi zi in care, in CEX, social-democratii ar urma sa-i retraga acestuia sprijinul politic, fortandu-i astfel mana Vioricai Dancila sa-l remanieze. Informatia apare in contextul in care senatorii au amanat in urma cu o zi dezbaterea motiunii si se pregateau de vacanta de Paste, urmatoarea sedinta de plen fiind programata abia pe 6 mai. Dragnea il vrea plecat pe Toader si pune presiune pe Dancila/ Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Toader la ministerul Justitiei.

LIVETEXT PSD decide soarta lui Tudorel Toader / Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila/ Toader nu participa la sedinta

Sedinta PSD in care se decide soarta in guvern a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a inceput cu aproape o ora intarziere, dupa ce timp ce aproape o ora si jumatate premierul Viorica Dancila a discutat cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia. Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta in Comitetul Executiv, retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Aentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 54 Liviu Dragnea si UPDATE 12. 54 Viorica Dancila au venit impreuna in sala in care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, care era programata de la ora 13. Cei doi au avut discutii in biroul liderului PSD timp de aproape o ora si jumatate. 14 Olguta Vasilescu, intrebata daca Toader ar trebui sa plece din Guvern: Din punctul meu de vedere, da .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )