Libnet.ro
UNICEF

10:00

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Hotnews Hotnews,
 Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor. continuă pe Hotnews

PNL pregateste noul guvern. Pe ce criterii sunt alesi viitorii ministri

Informatii in exclusivitate despre viitorul Guvern. in PNL se discutanume pentru fiecare portofoliu. Ludovic Orban va purta discutii chiar in acest weekend si cu celelalte partide. Iar decizia finala .

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

PNL pregateste noul guvern. Orban: Avem disponibilitate la dialog cu formatiunile care au sustinut motiunea. Am vazut ca dl. Ponta are alte ganduri

Inainte de a merge la Cotroceni unde va fi propus ca premier de PNL, Ludovic Orban a declarat ca liberalii au disponibilitatea de a discuta pentru formarea noului guvern cu toate formatiunile care au sustinut motiunea de cenzura.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de.

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL - surse

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL, actualul Minister al Comunicatiilor MCSI) urmand a fi comasat cel mai probabil cu Transporturile, au declarat luni pentru HotNews. ro surse apropiate formarii noului guvern. in prezent, Ministerul Comunicatiilor realizeaza politica Guvernului in domeniul comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, un sector care a generat venituri de 20 miliarde de lei anul trecut.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Analist economic: Pensiile nu pot creste cu 60-70%. Noul Guvern are o sarcina grea

Noul Guvern va avea o sarcina extrem de dificila in perioada urmatoare, avand in vedere ca va trebui sa regleze dezechilibrele date de cresterea continua a salariilor si pensiilor, simultan cu diminuarea deficitului bugetar, potrivit consultantului fiscal Adrian Benta.

Consultari la Cotroceni pentru viitorul Guvern: Orban se propune premier, USR vrea anticipate, UDMR viseaza la un prim-ministru de etnie maghiara

Presedintele Klaus Iohannis are, vineri, la Palatul Cotroceni, prima runda de consultari cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )