Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care este numele premierului desemnat. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

B1 B1,
Care este numele premierului desemnat. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Guvernul Dancila a picat la motiunea de cenzura din data de 10 octombrie, iar la Cotroceni au fost consultari in mai multe zile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare. Ludovic. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la ora 17.00. Este asteptat sa anunte numele premierului

UPDATE -Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este asteptat sa anunte numele premierului desemnat. Conform Constitutiei, premierul desemnat.

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

O strada din Paris va purta numele Reginei Maria. Anuntul facut de ambasadorul Romaniei in Franta

O portiune de pe promenada Senei din Paris va purta, incepand de marti, numele Reginei Maria. Mai exact, este vorba de sectiunea de pe malul stang, dintre Pont dIena si capatul bd.

VIDEO Discursul presedintelui Klaus Iohannis, la Timisoara. Sunt bucuros ca ne intalnim in Capitala Libertatii Romanesti

Presedintele Klaus Iohannis se afla la Timisoara, unde participa laAdunarea Regionala a PNL, la care participa, pe langa simpatizanti, numerosi parlamentari si primari din regiune.

Mobila CUMPARATA sau FACUTA DE TINE? Care este cea mai buna solutie pentru mobilarea locuintei?

Programele de creditare pentru locuinte au fost foarte accesate de catre romani. Preturile relativ mari nu au stat in calea achizitiilor. O noua casa inseamna ca vor urma procese de amenajare, printre care se.

Donald Trump sugereaza ca fortele kurde ar putea elibera intentionat jihadisti, pentru a forta America sa se implice: Oamenii chiar cred ca ar trebui sa intram in razboi impotriva Turciei care este membru NATO?

Donald Trump a emis luni ipoteza potrivit careia kurzii ar elibera voluntar cativa prizonieri din gruparea Stat Islamic pentru a forta Statele Unite sa se implice intr-un teatru de razboi din care Washingtonul incearca acum sa se retraga, scrie AFP.

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )