Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum va vota Pro Romania la motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Cum va vota Pro Romania la motiunea de cenzura

Victor Ponta a spus cum vor vota parlamentarii Pro Romania la motiunea de cenzura. continuă pe Antena3

Victor Ponta explica de ce nu l-a adus pe Sorin Grindeanu in Pro Romania: Vreau sa oblige PSD sa se reformeze

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a incercat sa-l aduca pe Sorin Grindeanu in Pro Romania pentru ca are speranta ca acesta va obliga PSD sa se reformeze. Pentru ca nu a incercat.

Victor Ponta nu exclude candidati comuni PSD-Pro Romania la alegerile locale

PSD si Pro Romania vor avea candidati comuni la alegerile locale din acest an, a marturisit Victor Ponta declarand ca asta se va intampla in situatii exceptionale.

Victor Ponta crede ca vor fi anticipate, dar nu si alegeri locale in doua tururi: O sa schimbam niste baroni PSD cu baroni PNL

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este de parere ca vor fi declansate anticipate in Romania, dar nu crede ca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi, potrivit Agerpres. Sunt convins ca.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

Victor Ponta si-l doreste pe Sorin Grindeanu ca reformator al PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat vineri, la Resita, speranta ca Sorin Grindeanu va reusi sa oblige PSD sa se reformeze, acesta fiind motivul pentru care nu a incercat atragerea sa in partidul pe care il conduce.

Victor Ponta, dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica: Nu vad nimic de condamnat

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Moise Guran si-a anuntat intrarea in politica. Fostul premier sustine ca el i-a propus lui Guran in 2012 sa faca parte din Pro Romania si ca se bucura ca a hotarat sa faca acest pas acum chiar daca a ales sa fie la USR.

Victor Ponta reactioneaza la o mutare a Guvernului Orban

Reactie savoroasa a liderului PRO Romania, Victor Ponta, dupa ce PNL a numit la cadastru un lider PN.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

Victor Ponta atac acid la PNL: Deci bani pentru copii nu vor sa dea. Tin banii pentru campania electorala !

Victor Ponta ii acuza pe liberali ca nu vor sa dubleze alocatiile pentru copii asta pentru ca vor sa pastreze banii pentru campania electorala, intrucat interesul PNL este de a castiga alegerile locale.

Olguta, catre Ponta: Mars la cotet, potaie!

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric orice alianta cu Victor Ponta. Deputata PSD il acuza pe liderul Pro Romania ca, de prea multa invidie, i-a facut dosare penale pe vremea cand era.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )