Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Sorin Bota, exclus din PSD dupa motiunea de cenzura: Nu sunt tradator. Altii au tradat programul de guvernare. Deocamdata sunt neafiliat (VIDEO)

B1 B1,
Deputatul Sorin Bota, exclus din PSD dupa motiunea de cenzura: Nu sunt tradator. Altii au tradat programul de guvernare. Deocamdata sunt neafiliat (VIDEO)

Deputatul Sorin Bota, proaspat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura a opozitiei, a explicat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania, cu Radu Buzaianu si. continuă pe B1

Deputat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura: M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru partid si tara. PSD se indreapta spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat tradator si exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, sustine ca, la cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent.

Deputat exclus din PSD: Partidul se indreapta spre dezastru. M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru tara

Marius Bota, exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, crede ca partidul se indrepta spre dezastru. El s-a plans ca a fost acuzat de tradare pentru simplul fapt ca si-a exercitat un drept. El a.

MARIUS BOTA: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Bota, exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, a ransmis, duminica, faptul ca majoritatea era oricum pierduta, iar PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent. Abia dupa ce se va face curatenie in interior, PSD va redeveni un partid credibil, a mai transmis Bota, care a precizat ca reprezinta interesele oamenilor care l-au votat nu interese meschine.

Ponta mai racoleaza un parlamentar: Fostul lider al tinerilor din PSD, Gabriel Petrea, exclus din partid dupa ce a votat motiunea

Fostul deputat PSD Gabriel Petrea s-a inscris luni in Pro Romania, a anuntat Victor Ponta, care vrea sa inaspreasca conditiile de primire in partid. Petrea, fost lider al organizatiei de tineret a PSD, a fost exclus vineri din partid dupa ce a votat motiunea de cenzura, argumentand ca resursele guvernarii si ale acestui tip de management politic s-au epuizat.

Deputatul Marius Sorin Bota: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Sorin Bota considera ca PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent .

Deputatii Marius Bota, Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiune, au fost exclusi din PSD

Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului, au fost exclusi din PSD, in cadrul reuniunii CEX, au declarat surse pentru HotNews.

Victor Ponta infirma zvonul legat de intalnirea cu Coldea dupa motiunea de cenzura: Sunt minciunile cu care Guse o prosteste pe Dancila

Presa locala a lansat informatia, pe surse, ca dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Victor Ponta, seful Pro Romania, s-ar fi intalnit cu Ioan Rus si Florian Coldea la o cabana din.

Siria: Cinci militanti ai Statului Islamic au evadat din inchisoare, dupa ce Turcia a bombardat o zona din apropiere

Cinci militanti ai Statului Islamic au evadat vineri din inchisoare, dupa ce turcii au bombardat o zona din apropiere, a anuntat un oficial din cadrul Fortelor democrate siriene, relateaza Reuters.

Deputat PSD care a votat motiunea: La cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta spre un dezastru

Marius Sorin Bota, deputat PSD care a votat la motiunea de cenzura, considera ca nu votul sau a dus la caderea Guvernului si ca majoritatea in Parlament era oricum pierduta.

Gabriel Petrea, seful Tineretului din PSD, isi explica votul dat pentru caderea Guvernului: Am facut-o cu amaraciune, dar cu responsabilitate

Deputatul PSD Gabriel Petrea si-a motivat decizia de a vota pentru caderea Guvernului Dancila, la motiunea de cenzura, afirmand ca a facut-o pentru ca resursele acestei guvernari si acestui stil de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )