Libnet.ro
UNICEF

06:30

Kelemen Hunor, despre Ludovic Orban: A pierdut contactul cu realitatea. Sa o schimbi pe Dancila cu el nu e o afacere

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor, despre Ludovic Orban: A pierdut contactul cu realitatea. Sa o schimbi pe Dancila cu el nu e o afacere

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca Ludovic Orban a pierdut orice contact cu realitatea, dupa ce a declarat ca motiunea de cenzura a picat din cauza Uniunii, apreciind ca o schimbare a Vioricai Dancila cu liderul PNL nu e o mare afacere, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Senatorul Daniel Zamfir, despre Ludovic Orban: Delirul unui rebut politic. Cred cu tarie ca liberalismul din Romania poate avea alt viitor

Recent trecut de la PNL la ALDE, senatorul Daniel Zamfir a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban dupa ce motiunea de cenzura a picat, dar liderul liberal a afirmat ca ar putea fi primul pe lista de.

Kelemen Hunor are o veste proasta pentru Orban: A pierdut orice contact cu realitatea...

Presedintele UDMR este de parere ca Ludovic Orban a pierdut orice contact cu realitatea. Asta dupa ce liderul PNL a declarat ca motiunea de cenzura a picat din cauza Uniunii. Kelemen Hunor a mai sustinut ca o i.

Kelemen Hunor, noi negocieri cu Ludovic Orban: Niciun guvern nu este de neinlocuit

Dupa ce luni spunea ca ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai, liderul UDMR, Kelemn Hunor, revine cu o declaratie bomba: Niciun guvern nu este de neinlocuit. Kelemen il.

Ludovic Orban s-a ntlnit cu Kelemen Hunor la sediul PNL. UDMR nu a luat nca o decizie n privinta votului la motiune

Kelemen Hunor a avut marti dimineata o discutie cu Ludovic Orban, intalnirea dintre presedintele UDMR si liderul liberal avand loc la sediul liberalilor din Aleea Modrogan, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Motiunea de cenzura: Ludovic Orban s-a ntlnit cu Kelemen Hunor la sediul PNL. UDMR nu a luat nca o decizie n privinta votului

Kelemen Hunor a avut marti dimineata o discutie cu Ludovic Orban, intalnirea dintre presedintele UDMR si liderul liberal avand loc la sediul liberalilor din Aleea Modrogan, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

UDMR nu sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: Kelemen Hunor l-a criticat pe Orban pentru lipsa de viziune pentru viitor (VIDEO)

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a anuntat miercuri dimineata ca alesii formatiunii pe care o conduce nu vor fi prezenti la votul pe motiunea de cenzura privind demiterea guvernului condus de Viorica.

Kelemen Hunor (UDMR): Motiunea de cenzura nu are voturile necesare sa treaca

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat marti ca, impreuna cu Orban au calculat matematic de cate voturi dispune Opozitia pentru votul la motiunea de cenzura si au ajuns la concluzia ca Guvernul Dancila va ramane in functie. Kelemen a precizat ca formatiunea sa va lua o decizie in ceea ce priveste votul miercuri dimineata. Totodata liderul UDMR a precizat ca personal nu este multumit de toti ministrii din Guvernul actual.

Kelemen Hunor, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Ce decizie a luat UDMR

Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR nu va participa la motiunea de cenzura.

Nu exista motiv de suspendare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat din nou astazi, ca nu sustine si nu exista niciun motiv pentru suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban nu exclude o larga coalitie de guvernare, daca trece motiunea de cenzura

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca nu exclude varianta crearii unei largi coalitii de guvernare, formata din ALDE-UDMR-USR-minoritati, in cazul in care Parlamentul va adopta, miercuri, motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Dancila, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )