Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita. Aceasta. continuă pe Antena3

IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita, dar apreciaza ca nu putea sa se implice mai mult.

Iohannis, despre motiunea de cenzura a opozitiei: Cred ca au sanse bune de reusita / E o hotarre ferma de a nu mai numi un premier de la PSD

Sansele de reusita ale motiunii de cenzura a opozitiei care va fi votata joi in Parlament sunt bune, crede presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre acuzatia de inalta tradare a lui Dragnea: Este o procedura foarte complicata. Nu are niciun suport

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti,despre depunerea unei plangeri penale impotriva sa pentru inalta tradare, ceruta de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Iohannis spune ca acest.

Klaus Iohannis, despre IMPOZITAREA BISERICII: Sa nu ne grabim foarte tare in a veni cu o solutie

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca o decizie privind impozitarea cultelor nu poate fi luata pana nu se va rezolva problema retrocedarii bunurilor confiscate de stat de la biserici. intrebat,.

Klaus Iohannis, despre audierea sotiei sale: Nu avem nimic de ascuns

PresedinteleKlaus Iohannis a declarat, marti, casotia sa se va prezenta la audieri la Parchetul General. Nu avem nimic de ascuns, a declarat presedintele. Carmen Iohannis a fost.

Klaus Iohannis, intrebat daca ar mai numi un premier de la PSD: `Daca ar fi avut...`

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, despre posibilitatea de a numi un nou premier de la PSD in cazul in care motiunea de cenzura depusa de opozitie ar trece. Aflat la o intalnire cu tinerii.

IOHANNIS, DESPRE ARGUMENTELE PENTRU A FI VOTAT DIN NOU: Sunt un politician care asculta ce are de spus alegatorul

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, astazi, la o intalnire cu tineri, care sunt argumentele sale pentru a fi din nou votat, el raspunzand, intre altele, ca a reusit in cateva randuri sa vina cu initiative bune, sa construiasca, asa cum in cateva randuri a reusit sa opreasca prostii care erau pe cale sa se intample si ca este realmente un presedinte care vrea sa dezvolte Romania.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD dupa afirmatia despre autisti: Este de condamnat. E o stigmatizare in plus

Presedintele Asociatiei Autism Europa Bistrita, Ana Dragu, a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in legatura cu afirmatia presedintelui Klaus Iohannis privind autistii, dupa ce, anterior, tot ea a sesizat CNCD despre limbajul.

Klaus Iohannis: Nici dupa razboi persoane penale nu au ajuns la conducerea statului. Daca a dat Ceausescu decret de gratiere, a fost ca sa arate ca este marinimos, nu sa se albeasca dosarele colegilor de partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, referindu-se la discutiile din spatiul public despre iminenta adoptare de catre Guvern a unei Ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea ca nici pe.

IOHANNIS, DESPRE REFERENDUMUL PRIVIND JUSTITIA: Cu siguranta despre acel referendum o sa mai vorbim

ACTUALIZARE - Iohannis, despre plangerea pentru inalta tradare: Este o procedura foarte complicata, parlamentara, care in primul rand nu are niciun suport. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, raspunzand unei intrebari, ca despre referendumul privind justitia se va mai vorbi, cu siguranta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )