Libnet.ro
UNICEF

14:46

Ludovic Orban: Cine mai sta langa Dragnea e tradator de tara. Motiunea de cenzura, singura cale de a opri prabusirea Romaniei sub conducerea acestui dictator (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cine mai sta langa Dragnea e tradator de tara. Motiunea de cenzura, singura cale de a opri prabusirea Romaniei sub conducerea acestui dictator (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a numit tradatori de tara pe politicienii care il mai sustin pe Liviu Dragnea. in opinia liberalului, trecerea motiunii de cenzura este singura modalitate prin care poate fi. continuă pe B1

Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator capabil sa condamne Romnia la cea mai ntunecata perioada / Eugen Tomac: Paranoicul de la Gratia. Ori i gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost delirul unui dictator nebun care este capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa. Si presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reactionat, duminica seara, la discursul liderului PSD din sedinta Consiliului National al partidului, afirmand ca acesta este paranoic si ca locul sau este ori la Balaceanca ori la Rahova.

Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator nebun capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost delirul unui dictator nebuncare este capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa.

Ludovic Orban, mesaj pentru Liviu Dragnea: E in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea, prin discursul de la Consiliul National al PSD, a aratat ca este in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata, ca.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Daca nu era dosarul lui Tariceanu, sa l tina Dragnea n lesa, rupeam voturi si de la ALDE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Digi 24, ca a studiat cu mare atentie momentul in care sa depuna motiunea de cenzura. El sustine ca acum exista tensiune in PSD si, daca nu ar fi aparut dosarul lui Tariceanu, sa il tina Dragnea in lesa, ar fi putut rupe voturi si de la ALDE, citeaza Mediafax.

Ludovic Orban, dupa ce UDMR i-a cerut alternativa la Guvernul PSD: Kelemen Hunor a pus caruta inaintea boilor. Discutiile despre un nou Executiv vor avea loc dupa caderea actualului Executiv

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dur dupa ce liderul UDMR Kelemen Hunor a spus ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului cu conditia sa stie cine va fi viitorul premier si cine vor fi mi.

LUDOVIC ORBAN: Este normal ca UDMR sa sustina motiunea

Resedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca i s-ar parea normal ca UDMR sa voteze motiunea de cenzura, adaugand ca vor fi purtate in continuare negocieri cu toate grupurile parlamentare pentru a-i convinge sa o sustina.

LUDOVIC ORBAN: inlocuim un premier PSD cu alt premier PSD?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, astazi, intrebat daca liberalii ar putea accepta un guvern in jurul unui premier PSD in cazul in care motiunea trece, ca este o chestiune absolut ilogica sa dai jos un premier PSD pentru a pune un alt premier PSD.

Ludovic Orban decimeaza partidul lui Dacian Ciolos: Transferul unui fost ministru, anuntat in sedinta PNL

Inca un membru al partidului lui Dcian Ciolos alege sa treaca la PNL. Ludovic Orban a anuntat, luni, in sedinta Biroului Executiv al partidului, ca fostul ministru tehnocrat al Transporturilor, Sorin Buse,.

Sorin Buse, noul consilier al lui Ludovic Orban

Fostul ministru al Transporturilor in Guvernul Ciolos, Sorin Buse, a devenit de astazi consilier al presedintelui PNL, Ludovic Orban.

Sorin Buse, fost ministru al Transporturilor n cabinetul Ciolos, a devenit consilierul lui Ludovic Orban

Fostul ministru al Transporturilor in cabinetul condus de Dacian Ciolos, Sorin Buse, a fost angajat pe post de consilier pentru relatia cu mediul corporatist de liderul PNL Ludovic Orban, au precizat surse politice pentru Hotnews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )