Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: UDMR a vrut sa mimeze neutralitatea. De doi ani sprijina guvernul si actioneaza mai degraba impotriva electoratului maghiar (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: UDMR a vrut sa mimeze neutralitatea. De doi ani sprijina guvernul si actioneaza mai degraba impotriva electoratului maghiar (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la votul pe motiunea de cenzura, parlamentarii UDMR au incercat sa mimeze neutralitatea, dar, in realitate, ei au. continuă pe B1

Politic show: Orban, despre esecul motiunii de cenzura: UDMR a vrut sa mimeze neutralitatea; Iohannis a pornit iar la vnatoare de elefanti prin Palatul Victoria; Raluca Pruna i raspunde lui Serban Nicolae

Ciolos: Nu are nicio dorinta sa guverneze transparent si in interesul cetatenilor. Fostul premier Dacian Ciolos a declarat joi ca este nevoie de un proiect care sa puna fortele politice din Opozitie la lucru impreuna, pentru ca PSD a confiscat total instrumentele institutionale. Dragnea, despre Ordonanta pe amnistie si gratiere: Eu nu ma opun. in Romania trebuie sa avem un singur obiectiv, toata lumea la puscarie.

Ludovic Orban, despre apocalipsa fiscala: Este o crima economica. Parca e un razboi dat impotriva sanatatii economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca apocalipsa fiscala pregatita de GUvernul Dancila prin noi taxe e o crima economica si pare un razboi indreptat imporiva economiei romanesti.

Iohannis, despre motiunea de cenzura a opozitiei: Cred ca au sanse bune de reusita / E o hotarre ferma de a nu mai numi un premier de la PSD

Sansele de reusita ale motiunii de cenzura a opozitiei care va fi votata joi in Parlament sunt bune, crede presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, despre `taxa pe lacomie`: Dragnea l-a pus pe gigolo Teodorovici sa faca anuntul. E aproape ca o negociere in stil mafiot (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, Ordonanta de urgeta care cuprinde taxa pe lacomie, care ar urma sa fie adoptata vineri de Guvern. Anuntul.

Orban: Cine nu voteaza motiunea e mai prost decat Dancila, mai ticalos decat Dragnea si mai nesimtit decat Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca sansele sa treaca o motiune de cenzura sunt mici din simplul motiv ca Opozitia e, evident, in minoritate. Totusi, acesta este singurul demers constitutional pe.

IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita, dar apreciaza ca nu putea sa se implice mai mult.

Dragnea, despre motiunea de cenzura: Opozitia s-a facut de ras

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Opozitia s-a facut de ras cu motiunea de cenzura. Cei din Opozitie s-au facut de ras rau. Asta e subiectul zilei de azi, dupa mare a descindere a lui Klaus.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Cred ca au sanse bune de reusita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca le doreste succes celor care au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila si considera ca au sanse bune de reusita. Aceasta.

Ludovic Orban: Solicitam patronatelor sa se solidarizeze mpotriva acestui tsunami fiscal. Sustinem o greva fiscala generalizata

Presedintele PNL Ludovic Orban cere Guvernului sa nu dea ordonanta programata din domeniul fiscal, despre care spune ca reprezinta planuri ticaloase de distrugere a economiei private si de saracire a populatiei, anuntand ca PNL va cere Avocatului Poporului sa o conteste la Curtea Constitutionala. in plus, Orban afirma ca patronatele trebuie sa se solidarizeze si pot recurge inclusiv la greva fiscala generalizata, pe care PNL o sustine.

Ludovic Orban: Tantica inculta, analfabeta, dar din ce in ce mai tupeista si mai obraznica, comite o crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, taxeaza dur Guvernului de a adopta Ordonanta de urgenta prin care sunt introduse noi taxe. intr-o postare pe Facebook, liderul liberal i-a transmis un mesaj extrem de taios.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )