Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art. continuă pe B1

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat al Romaniei

Ludovic Orban a fost desemnat marti ca premier desemnat al Romaniei. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban s-a nascut la data de 25 mai 1963, in municipiul Brasov, intr-o familie multietnica, tatal sau fiind.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis: Singurul liberal care a votat impotriva USL, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, conduce PNL din 2017

La aproximativ 2 ani de cand a preluat conducerea PNL dupa esecul din alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a reusit sa rastoarne dominatie PSD din Parlament si sa fie desemnat marti drept prim-ministru al.

VIDEO Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, dupa motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Viorica Dancila. Seful statului a afirmat ca noul guvern trebuie instalat urgent in conditiile in care fiecare zi in plus cu Cabinetul Dancila este o zi pierduta pentru Romania. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premier.

Blocaj major la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis si PNL, in impas - surse

In momentul de fata avem de-a face cu un blocaj major la Palatul Cotroceni. Citeste si: Coincidenta bizara. Ce au in comun Ludovic Orban din Romania si Viktor Orban din Ungaria, in afara de nume. Putini.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

Lider PSD, mesaj ironic dupa desemnarea lui Ludovic Orban: Sa inceap257; maneaua!

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL, Ludovic Orban. Reactiile din PSD nu au intarziat sa apara. Hai, c257; l-a numit! S257; cante l257;utarii! S257; inceap257; maneaua! S257; curg257; sampania!.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Klaus Iohannis, intalnire cu Orban pentru o noua runda de consultari. Liderul PNL vine cu cinci propuneri pentru fiecare minister

Ludovic Orban ar putea ajunge luni la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a anuntat deja ca nu va merge nici de aceasta data la discutiile cu presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )