Libnet.ro
UNICEF

11:46

MARIUS BOTA: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BOTA: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Bota, exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, a ransmis, duminica, faptul ca majoritatea era oricum pierduta, iar PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent. Abia dupa ce se va face curatenie in interior, PSD va redeveni un partid credibil, a mai transmis Bota, care a precizat ca reprezinta interesele oamenilor care l-au votat nu interese meschine. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Marius Sorin Bota: PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent

Deputatul Marius Sorin Bota considera ca PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent .

Deputat exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura: M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru partid si tara. PSD se indreapta spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat tradator si exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, sustine ca, la cum se desfasoara lucrurile in prezent, PSD se indreapta in mod evident spre un dezastru iminent.

Deputat exclus din PSD: Partidul se indreapta spre dezastru. M-am exprimat impotriva unei conduceri toxice pentru tara

Marius Bota, exclus din PSD dupa ce a votat motiunea de cenzura, crede ca partidul se indrepta spre dezastru. El s-a plans ca a fost acuzat de tradare pentru simplul fapt ca si-a exercitat un drept. El a.

Deputatii Marius Bota, Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiune, au fost exclusi din PSD

Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului, au fost exclusi din PSD, in cadrul reuniunii CEX, au declarat surse pentru HotNews.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )