Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila este citita in Parlament

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila este citita in Parlament

Motiunea de cenzura intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusinea Romaniei va fi citita luni in plenul Parlamentului, urmand ca in sedinta de joi sa fie dezbatuta si votata de parlamentari. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa ce opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila: E o bataie de joc

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache PSD) a vorbit, vineri,despre motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Dancila. Motiunea va fi citita luni dupa-amiaza, incepand cu.

Opozitia a depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila! Daca respectam Romania, este momentul sa trimitem Guvernul Dancila acasa

Mai multi reprezentanti ai partidelor din opozitie au depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!. Declaratie surprinzatoare din partea unui lider.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Citu: Purtam negocieri pana in ultimul moment. Turcescu: E o radiografie a starii deplorabile in care se afla Romania

Partidele din Opoztie au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Documentul e semnat de 163 de parlamentari din PNL, USR, PMP si Pro Romania. Pentru a trece motiunea, Opozitia trebuie sa stranga 233 de voturi.

Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului introdusa luni in Parlament

Motiunea de cenzura intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusinea Romaniei va fi citita luni in plenul Parlamentului, urmand ca in sedinta de joi sa fie dezbatuta si votata de parlamentari.

Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului va fi citita luni. Cand va avea loc votul final

Motiunea de cenzura intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila, rusinea Romaniei va fi citita luni incepand cu ora 16:00 in plenul Parlamentului. in sedinta de joi, de la ora 10:00,.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Din nefericire, motiunea nu va trece. Daca PSD ar intra in opozitie...

Jurnalistul Ion Cristoiu este convins ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu va trece, insa afirma ca acest lucru nu este neaparat o veste buna pentru PSD. Din nefericire, motiunea nu.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Ar fi ciudat ca Opozitia sa renunte la ea. Ce spune despre importanta momentului ales

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, ca ar fi fost ciudat ca partidele din opozitie sa nu depuna o motiune de cenzura si ca va fi un test important atat pentru contestatarii Guvernului DAncila, cat si pentru echipa PSD-ALDE.

Basescu, dupa motiunea depusa de opozitie: Daca Orban si Barna nu sunt ntr-un blat cu PSD, atunci sunt prosti. Au asteptat pna cnd au fost siguri de esec

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca dur pe liderii opozitiei pentru depunerea acum a motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila, spunand ca au asteptat pana cand au fost siguri de esec si ca momentul era septembrie, atunci cand autoritatile intrau in curtile oamenilor si le luau porcii sau cand evenimentele din 10 august din Piata Victoriei erau inca proaspete. Daca Orban si Barna nu sunt intr-un blat cu PSD-ul, atunci sunt prosti politicieni ?) de-a binelea, afirma fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )